Bu haber kez okundu.

İnder Başkanı Durbakayım Röportajı 2.Bölüm 'Deprem, Fikirtepe, Beklentiler'

 Fikirtepe Çalıştayına doğru! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da büyük önem verdiği Fikirtepe yeni gelişmelere gebe. Bu gelişmeler öncesi Patronlarinsesi.com olarak, elini taşın altına koyan ve sektörün önde gelenleri ile röportajlarımıza devam ediyoruz. İnder Başkanı Nazmi Durbakayım'ın İstanbul Valiliği nezdinde yaptığı metruk binalar girişimi Fikirtepe'de yıkımı getiriken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimlerin de yakında ses getirmesi bekleniyor. 
İnder Başkanı Nazmi Durbakayım ile yapılan görüntülü röportajın 2.Bölümünü izlemek için buraya veya resmin üstüne tıklayın





Fikirtepe'de olanlar, olacaklar ve olması gerekenler?


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un birebir ilgilendiği ve yakından takip ettiği Fikirtepe için yakın zamanda ne tür çözüm önerileri ortaya koyacağı merakla beklenirken vatandaşların buna karşı tepkisi nasıl olacak? Bakanlığın sahada yapmayı düşündüğü girişimler vatandaş nezdinde nasıl karşılık bulacak?


İNDER ve AYİDER'in yolu Fikirtepe Çalıştayı'nda Ne Zaman Kesişecek?
 

  



İnder Başkanı Nazmi Durbakayım'ın Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) ve genel olarak sektör temsilcilerine yaptığı Fikirtepe'de çalıştay önerisi ne zaman gerçekleşecek? Bakanlığın bu konudaki görüşleri ne? Türkiye'yi karış karış gezen ve problemli alanlarda çözüm bulmaya çalışan Murat Kurum Fikirtepe'ye çözüm adına tekrar ne zaman gelecek? Fikirtepe Çalıştayı ile ilgili olarak Bakanlığın düşüncesi ve yaklaşımı nasıl ?

İnder Başkanı Nazmi Durbakayım ile yapılan görüntülü röportajın 2.Bölümünü izlemek için buraya veya resmin üstüne tıklayın





İnder Başkanı Nazmi Durbakayım dün yayınlanan Röportajının 1.Bölümünü izlemek için buraya tıklayın

ajansFİKİRTEPE / www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikirtelim 4 yıl önce

böyle gelmiş böyle gitmeyecek inşaAllah 10 sene oldu sizler terkedin başkanlar

Avatar
D adası 4 yıl önce

Naz’mi bey bütün Fikirtepelileri aynı kefeye koyuyor ve büyük firma kimseyi mağdur etmez diyerek imza atmak mı suç bu işin arkasında durmaktan aciz devlete ve fırsatçılık yapan kişiler ve aynı şekilde insanları nasıl kandırırız ticari alanları kendimiz alırız ortak alanların paylaşımında fazlasını kendimiz alırız diye uğraşan firmalara ve buna gözyuman bakanlığa her halde başka beklentileri var ki tek laf edemiyor nedense Naz’mi bey sizlere güvenip 9 yıl önce imza atanları değil fırsatçılık yapanları ve buna engel olamayan bakanlığı suçlamanızı beklerdik doğrusu ama nerde BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI mağlesef sebep olanlar Küba yaksınlar ...

Avatar
D adası 4 yıl önce

Naz’mi bey anlaşma imzaladıkları adalarda başka firmalarla anlaşanlar yüzünden işlerin yürümediğini söylüyor sormak lazım sadece Teknikyapı firmasına imza attırılan yüzde 90 lık imzaya rağmen neden işler yürümüyor imza atmayanlar için bakanlığa yasanın uygulanması için başvuru yapılmıyor sormak lazım neden? Mandıra caddesindeki proje neden durdu kiralar neden verilmiyor yalan yanlış sözler söyleniyor..

Avatar
Komik 4 yıl önce

İN-DER. AYİ-DER şunları bir uyandırsakda inlerinden çıkıp fikirepeye bir el atsalar. Ne güzel olur değilmi.