Bu haber kez okundu.

Eko Group'tan Kerhen - Res'en Başvuru !!!
 Eko Grup 6306 sayılı yasayı gerekçe göstererek, Fikirtepe -Eğitim - Tuğlacıbaşı Mahallesi'nde 283 pafta 898, 3048, 3049, 3050 nolu adalarda aldığı % 88,3 oranındaki üçte ikiyi geçen imza oranından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Eko Anadolu Abide Ltd Şti olarak resen tevhit ve pay satışı için dilekçe verdi.



Bakanlık ve İl Müdürlüğü takipte ''Ya yap - Ya terk et!''

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde Başarır İnşaat ve Eko İnşaat firmaları davet edilerek aynı adada faaliyet gösterdiklerinden birleşerek veya birbirlerine devrederek yatırımın gerçekleştirilmesi için defalarca toplantılar düzenlenmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın firmaların iş yapması için uzun süre uğraş verdiği, Eko - Başarır adasında ortaklık veya karşılıklı devir olmamasıdan dolayı son olarak yapılan ifraz işlemine rağmen, bu firmalardan herhangi bir ses çıkmaması sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı'nın da direktifiyle 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Kara, bizzat bu iki firma yetkililerini tekrar il Müdürlüğü'ne çağırarak işe başlamaları noktasında firmaları uyardı.

Eko - Başarır Adaları Son Durum Foto Galeri için buraya tıklayınız!



Vatandaşlar Firmalara ulaşamıyor !

Fikirtepehaber.com'a gelen bir çok şikayet arasında, vatandaşların Firmaların asıl yetkililerine ulaşamadıkları ve işe başlamadıkları için ciddi mağduriyet yaşadıkları başı çekmekte.

Yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre Eko Grup son olarak dün dilekçe ile yaptığı başvuru ile nihayet işe başlayacağı sinyalini verdi. Ancak, Eko - Başarır adasının ifraz edilip 3.60 emsallik yapılaşabilecek şekilde ikiye bölünmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen neden sessiz kalınıp beklendiği ve verilen bu dilekçe sonrasında işlemlerin hızlandırılması için ciddi bir takip yapıp yapmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor !

Eko - Başarır Adaları Son Durum Foto Galeri için buraya tıklayınız!



Eko Grup ne zaman başvurdu sonuç ne zaman ve nasıl olur?

Eko Grup bünyesindeki Eko Anadolu Abide Ltd Şti olarak 03.03.2017 tarihinde (Cuma) yapılan başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğünde 2017 - 19919 sıra sayı ile gelen evrak kaydı yapıldı.Eko Group'un bu girişimi sonrası vatandaşlar, Başarır İnşaat'ın nasıl ve ne zaman bir girişimde bulunacağını bekliyorlar .! 
Fikirtepehaber.com olarak Eko Grup ve Başarır İnşaat aalarıyla ilgili gelişmeleri şeffaf ve tarafsız bir şekilde sunmaya devam edeceğiz ...



Eko - Başarır Adaları Son Durum Foto Galeri için buraya tıklayınız!

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hızırbey cadde 7 yıl önce

bu iki firmanın da yapmaya niyeti yok. bakanlık buraya el koymadan mağduriyetimiz bitmeyecek. oyalamaya devam yazıklar olsun!!!

Avatar
Basaran ikinci ada 7 yıl önce

Fikirtepenin tamamini yaparim diyen basarandan niye ses cikmiyor acaba.Artik duy sesimizi pislik icinde oturuyoruz ocak subat mart hani tebligatlar nerdeee

Avatar
başarır ve ada temsilcileri tehditi 7 yıl önce

başarır inşaatın yapmaya niyeti yok bide ada temsilcilerine imza başına para veriyor insanları kandırıyorlar ada temsilcilerinden bir tanesinden sözlü tehtid bile aldım malını çöp edrim dedi ve dediğini yapıyor binamıza fiziki saldırı yaptırıyor gün geçmiyorki su borusunu koparıyorlar elektirik saatlerine müdehale ediyolar bıktık artık temsilci 3 kuruş para alcak diye kabadayılıkla imza attırmaya çalışıyorlar gelen kiracılarımızı taşınmaları hakkında korkutuyorlar binamızın giriş kapısının camlarını kırdıttı bir komşumuzun dairesinin camını kırdıttı madde bağımlısı kişilikleri binamıza yönlendiriyor böle giderse delil toplayıp kendilerinden şikayetci olucaz yaptıkları yanlarına kar kalmaz

Avatar
Fikirtepe 7 yıl önce

Başlık çok iyi

Avatar
Tülay ayaz 7 yıl önce

Bunların iş yapacaklarına inan mıyorum oyalıyolar artık yapmayan lar atılan 4 den olacak ken kaca düştü Bu kimin ihmali ben mütahite güveñmiyom yeter ne rezillik şimdiye bitecekti bunlar inşaatına yarım bırakır ltfn adam akıllı kim yapacaksa o gelsin tşk ler

Avatar
BAŞARAN BİRİNCİ ADA 7 yıl önce

BAŞARAN SAT YAPÇI

Avatar
gsli 7 yıl önce

resen ve kerhen kimse kimsenin hakkına gaspedemez.bu bir hukuka aykırıdır

Avatar
gsli şenol 7 yıl önce

ne oldu tülay hn.bir an önce imzalar atılsın diyodun bodoslama imzanı attın atmayanlara haksız diyodun