Bu haber kez okundu.

Tarımda devrim gibi adım ''Yerli Elektrikli Traktör''
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Ve Orman Bakanlığınca düzenlenen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 69. Geleneksel Hasat Bayramı kapsamında buğday hasadı yaptı, yerli olarak geliştirilen elektrikli traktörün deneme sürüşünü gerçekleştirdi.

Erdoğan, TİGEM 69. Geleneksel Hasat Bayramı etkinliği kapsamında Polatlı Tarım İşletme Müdürlüğünde bulunan hasat alanına geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın okuduğu duanın ardından Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile biçerdövere bindi. Erdoğan, biçerdöveri kendisi kullanarak buğday hasadını gerçekleştirdi.

Erdoğan daha sonra hasattan elde edilen buğday hakkında TİGEM Genel Müdür Ayşe Ayşin Işıkgece'den bilgi aldı.

Bakan Pakdemirli ile bindiği Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan ve yerli olarak geliştirilen elektrikli traktörü de kullanan Erdoğan, traktörün arkasındaki pullukla tarla sürdü.

Traktör hakkında bilgi alan Erdoğan, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan, hasat alanında kendisini karşılayan Karaahmet Köyü çiftçileri ile de sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Buğday hasadında Erdoğan'a Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti.

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DEVRİLEN FİKİRTEPE 6 yıl önce

8 yıldır yaşanan kepazelik yok olan fikrtepe neyin devrimi bu biaze müjde olmayan hiç bir haber devrim olamaz devrimin tarifinden uuzak şeyler bunlar

Avatar
BROOKLİYN ÇIKMAZI 6 yıl önce

Resmi gazetede yayınlanan kanunun ardından bişeyler yapılıyormu. Ya da artık yapalım fesihss fesih fetihse fetih. Ben bu kanun çıktığında havalara uçanı görmedim ama kimlerin uçtuğunu nemalandığını kimlerin korunduğunu gördük ve yıllarca bu platformdada yazıldı çizildi. Hatta fikirtrpeli olmayıpta maskeleriyle dolaşıp gezenleri zengin olmanın hayallletini burada gerçekleştirenleri gördük.Yasin bey lehimize çıktığını düşündüğümüz son kanunun gerçek hayata geçmesi için gerçekten devletin desteğine ihtiyacımız var. Son 1 yıldır ekonomik krizin arkasına gizlenen müteahhitler tam 8 sene önce attırdıkları imzanın gereğini yapsınlar yada gerçekten defolup gitsinler.

Avatar
yalçın 6 yıl önce

sayfa ne zaman güncellenecek.üç gündür aynı haber. başaran belki kira verecek haberiniz yok mu? belki iflasını açıklayacak, belki tokiye devredecek. araştırsanız.

Avatar
FIKRİ nin FİKRİ 6 yıl önce

Geleceğimiz için bunlarda lazım devrilen pikirtep lı kentsel dönüşüm geldiğinde havalara uçuyordun zengin olduk diye sonunuz yinede hayırlı olur inşAllah...!

Avatar
Kimse kim 6 yıl önce

Türkiye'min anasını şapanlar AKPlilerdir Ekrem Başkan şunları bir şaap da gönder