Peki burada firmanın sebep olduğu büyük hatalar zinciri varmı ?
.jpg)
'Fikirtepe İnatçısı' deyimini Kentsel Dönüşüm litarürüne sokan ve aşağıda ki bu resimle dünya medyasına da konu olan yapı adası.

Son günlerde ülkemizde ki Kentsel Dönüşüm çalışmalarını etkileyecek dava Danıştay'da devam ediyor. Bu davanın da bir tarafında bu firmanın bulunması bir tesadüf mü ?
.jpg)
.jpg)
Bu firma hakkında Fikirtepe ve Yeni sahra kentsel dönüşüm bölgelerinde vatandaşlardan bilgiler aldık.Vatandaşların bu firma hakkında görüşleri nelerdir?
VATANDAŞLARIN BU FİRMA HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLERİNİ TARAFSIZCA ANA BAŞLIKLAR HALİNDE YAYINLIYORUZ.
1-Firmanın sermaye büyüklüğü talip olduğu iş büyüklüğüne göre orantısız.Bu inşaatları yapabileceğine inanmıyoruz.
2-Daha önce bir inşaat yapmamışlar. Durmadan kentsel dönüşüm bölgelerinden arsa topluyorlar, güvenemiyoruz.
3-Firma bize teminat vermiyor. Sözleşmeleri tek taraflı.
4-Firma çok fazla sahneye oynuyor. Yabancı ortakları olduğunu söylüyor. Durmadan Pr'cilara, danışmanlara, lobicilere, reklamcılara para harcıyor. Uyandırmaya çalıştıkları imajla sözleşmelerde ki karşılığı birbirini tutmuyor. Bu nedenle güvenemiyoruz.
İLKELİ YAYINCILIK GEREĞİ İLGİLİ FİRMADAN GELECEK CEVABI BURADAN YAYINLAYACAĞIZ ...

FİKİRTEPEHABER.COM







Ali sen hangi adadaydın yahu?