Bu haber kez okundu.

Esenyurt konut mağdurlarından resimli eylem ''Mağduriyetimizi gören yokmu?''
 Ellerinde avuçlarında ne varsa veren ancak evlerine kavuşamayan Esenyurt konut mağdurları yetkililere bu kez de çocuklarının yaptıkları resimlerle seslendi.

Çocuklarının yaptıkları resimlerle yetkililere seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar mağdurlar olarak karşılarında muhatap bulamadıklarını söyledi



İstanbul Esenyurt’taki konut projelerinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan 30 bin vatandaş evlerini yıllardır teslim alamıyor.

2011 yılında yapımına başlanan ve 3 bşn 200 bin vatandaşın etkilendiği Innovia 4 projesi mağduru Özlem Hanelçi'nin düzenlediği organizasyona, Innovia 4, Fi Yapı, Bulut İnşaat ve Makrom mağdurları katıldı.



Hak hukuk adalet aradıklarını söyleyen mağdurlar geçtiğimiz günlerde de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gitmişlerdi. Konut satışında, en çok satış yapılan bölge durumunda olan Esenyurt, konut mağduriyetinde en ön sırada yer alıyor. Mağdurlar yarım kalmış büyük toplu konut projelerinin mağdur ettiği binlerce vatandaşın hakları için komisyon kurulmasını istiyor.

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikirtepeli 5 yıl önce

fikirtepede 4 emsal olan burada parayı verene 8 emsale kadar verildi. konutzedeleri kimse duymadı ilgilenmedi. fikirtepelilerden beter insanlar var. esenyurt akp nin beton çöplüğü konutzedelerin sessiz çığlığı mülteci çöplüğü

Avatar
DOGRU TEKTİR 5 yıl önce

Fikirtepede 4 emsal kandırmacası var fikirtepe 4 emsal degil .4 emsal ve üstü müteahhitlere aittir

Avatar
DOGRU TEKTİR 5 yıl önce

Fikirtepede 100 m .arsan varsa yüzde kırk devlete veriyon .kalan 60 m .arsan 3.60 veye daha düşük emsalla brütten hesap yapılıyor