Bu haber kez okundu.

Tarkan Vadistanbu'dan ofis aldı

 İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un sakinleri arasına Megastar Tarkan da katıldı.

 

DÜNYA MARKALARINI BİR ARAYA GETİRİYOR

 

Türkiye’nin uluslararası arenada sergilenen ve sembol niteliğindeki projesi Vadistanbul’un Bulvar etabı dünya markalarını bir araya getiren bir vadi olarak konumlanıyor.

 

1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul’un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul’da; 2.500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

 

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un cazibe merkezi haline geliyor.

 

Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.



TÜRKİYE’NİN İLK ÖZEL HAVARAYI

 

Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel Havaray’ına ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan Havaray, şehrin Metro ağına bağlanacak. Ayrıca İstanbul’un üç çevreyolu bağlantılarının kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor.

 

MİMARİSİNDE İKİ DEV İMZA

 

İstanbul’un kuzeyindeki Belgrad Ormanı’yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak’ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile A.B.D.’nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.