Bu haber kez okundu.

Pana Yapı Brooklyn Life Projesinde Temel Atma Sevinci
Pana Yapı anlaştığı adalarda projelerine teker teker başlıyor !

Brooklyn Park projesinde teslime yaklaşan Pana Yapı, Brooklyn serilerinde ikinci Fikirtepe projesi olan Brooklyn Life projesinin temel atma sevincini yaşıyor.



Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz tarafından Fikirtepehaber.com'a yapılan özel açıklamada '' her zaman verdiğimiz sözün arkasındayız. Yaptığımız işler yapacaklarımızın teminatıdır. Bugün hayırlısıyla Fikirtepe'de ikinci temelimizi de attık. Tüm Fikirtepe'ye ve Fikirtepelilere hayırlı olsun'' dedi.



Brooklyn Life kentsel dönüşümle İstanbul’un yatırım için en elverişli merkezi haline gelen Fikirtepe’de, çok değerli ticari alanlar ve kafeler bölgesinde yer alıyor. 8.000 m2 alan üzerine kurulu Brooklyn Life'ta açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, Türk hamamı, oyun salonları, hobi odaları ve daha onlarca ayrıcalık projede standart bazı özellikler olarak göze çarpıyor..


Fikirtepehaber.com olarak yakaladığımız temel atma anı ve şantiye sahasından objektiflerimize yansıyan görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz...







ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 7 yıl önce

Yasin bey Vartaş 2.ada son durum nedir

Avatar
48. ADA 7 yıl önce

HAYIRLARA VESİLE OLUR INŞALLAH.DARISI BAŞIMIZA

Avatar
Fatih 7 yıl önce

Kiptaş dedin fol yok yumurta yok bu nasıl iş

Avatar
Fikirtepe Mağduru 7 yıl önce

panaya tebrikler hayırlı olsun..., mandarinsimidir,e7 midir,selka mıdır arkadaş firmanın ismini de aklımızda tutamıyoruz. üçüncü adasından ses seda yok. fikirtepehaber burayla ilgili bir haber yapmanızı istiyoruz.firma uyuyor bari siz uyumayın

Avatar
Şahin 7 yıl önce

Hayirli ugurlu olsun insAllah darisi city adasina

Avatar
48.ada 7 yıl önce

PANA İNŞ.ŞUBAT 2017 DE TAHLIYE EDECEKTİ SOKAKLARDAKİ AFİSLERİ İLAN ETMİŞTİ. İNŞALLAH BU SÖZÜNÜ TUTARLAR

Misafir Avatar
48.Ada sakini 7 yıl önce @48.ada

hiç zannetmiyorum...

Beğenmedim! (2)
Avatar
nİko 7 yıl önce

GÜRAL inşaatan bir haber var mı neden özellikle bu firma hakkında haber yapmıyorsunuz

Avatar
Birol 6 yıl önce

Bunlar hepsi yalanci uskagitci neredeyse 6. Sene hala insaat baslamadi kira paralarini dahi veremiyorlar pana yapi iflas etti cok net.