Bu haber kez okundu.

FİKİRTEPE GÖÇÜYOR, YETKİLİLER UYUYOR ..! 


Nuhoğlu - Gülsan İnşaatın Anlaştığı Adada Göçük 
Nuhoğlu İnşaat ile anlaşmalar yapılalı ve % 100 imzalar biteli 2 sene oluyor ama Vatandaş İmzasını attığı Halde Mağdur ...


ACELE KAMULAŞTIRMA İLE İMZALARI TAMAMLAYALIM AMA, YA İMZALARI TAM OLUP 2 SENEDİR HİÇ BİR İCRAAT YAPMAYAN FİRMALAR NE OLACAK !!?


Bakanlığın imzalar atılmadığı için acele kamulaştırma kararı almıştı. bakanlığın yaklaşık 2 sene önce imzalarını % 100 bitirmiş firmalar hakkında her hangi bir yaptırım uygulamaması vatandaşları düşündürüyor.

NUHOĞLU GİBİ % 100 İMZALARI BİTMİŞ OLMASINA RAĞMEN BİR ÇOK ADADA HER HANGİ BİR İCRAAT BULUNMAMAKTA.

Fikirtepe'de iki ada ile anlaşan Nuhoğlu İnşaat bir ada içerisindeki binaları yıkıp molozları kaldırmış ancak üstteki anlaşmış olduğu diğer ikinci adasında her hangi bir faaliyette bulunmamıştı.

Nuhoğlunun yıkım yapıp molozları topladığı birinci adanın hemen üstünde bulunan diğer  yapı adasında evleri uzun süredir kira ödememek için boşaltmıyor.Firmanın yıkım yaptığı yapı adası meyilli bir arazi.Hemen üstünde bulunan henüz boşaltmadığı yapı adasında toprak kaymaları yaşanmasına rağmen her hangi bir önlem alınmış değil !!! Kaymaların yaşandığı sokakta oturan vatandaşlar çok tedirginler ve evleride kalmaya korkuyorlar.

VATANDAŞLAR TEDİRGİN, FİRMA VE YETKİLİLER İLGİSİZ 

Nuhoğlu Firmasına durumu bildirmelerine rağmen firmanın ilgisizliği karşısında yetkililerden acele önlem almaların bekleyen Fikirtepeliler , Firmanın tebligat göndermemiş olmalarından dolayı evlerini ekonomik durumlardan dolayı boşaltamıyor.

Fikirtepede tebligatsız yapılan boşaltmalarda firmalar kira ödememe şartı ile vaandaşları bağlamış durumdalar. 

facebook.com/fikirtepehaber
twitter.com/fikirtepehaber

ajansFİKİRTEPE /  Fikirtepe Haber - 01.06.2014

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan ZORLUTÜRK 10 yıl önce

önceki yorumlarimda da yazdiğim gibi, fikirtepe halki kimsenin umurunda değildir. soma faciası oldu ne oldu? geride kalanlara olan oldu. sözleşmeleri yapılanlar hayal içerisinde yaşamaktadır. bölge tamamen yabancı yatırımcılar için rant halindedir. halk bu şekilde anlaşmalara devam ettikçe halk mağdur olacak ve olmaya devam edecektir. asimile edilen fikirtepe halkıdır. asıl amaç tüm fikirtepenin harfiyata hazır getirilmesidir. uyan fikirtepe halkı uyan.

Avatar
Gökhan ZORLUTÜRK 10 yıl önce

fikirtepe halki için bir şey yapılmıyor, bunu anlamak neden istenmiyor? hukuk yolu açılmaz ise sonuçlar vahim olacaktır.