Bu haber kez okundu.

Ekşioğlu İnşaat 4 yıl bekledi bir haftada yıktı

Fikirtepe'de imzaları ilk bitiren ve alanı ufak ada olmasına rağmen uzun süredir her hangi bir icraatte bulunmayan Ekşioğlu İnşaat en sonunda iş başı yaptı.
Bürokratik hiç bir engeli kalmayan Ekşioğlu İnşaat 2 ay önce boşaltım verdiği adayı bir hafta da yerle bir edip yıkımı gerçekleştirdi.

Fikirtepe'nin ön penceresi konumundaki ada olan bu alanda kısa sürede hafriyatın başlanması bekleniyor.

Birçok anıların da bulunduğu Fikirtepe'de insanlar büyük umutlar ile firmalar ile anlaşıp yeni evlerine kavuşmak dileği ile eski yuvalarını terk ediyorlar. Binalarnı ve beraberinde bütün anılarınıda anlaştıkları firmalara birer birer boşaltarak teslim ediyorlar. Bu anıların ve geçmişin tüm izerinin silindiği adalardan birisi olan Ekşioğlu İnşaatın çalışma yaptığı adanın büyüklüğü diğer adalara göre daha ufak olmasına rağmen 4 emsallik olarak geçiyor ve diğer inşaatlara göre ruhsat alımından itibaren daha kısa sürede bitirilip hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. 

İşte Ekşioğlu adasında yıkım faaliyetleri ve son durum












ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.