Bu haber kez okundu.

Körfezli Yatırımcılar ile Türk Müteahhitler arasında ortaklık, Gözde Mekan Fikirtepe !
İstanbul'a Uluslararası Yatırım Zirvesi için gelen Körfez sermeyasi Türkiye için bol bol yatırım sözü verdi.
 
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Riyad Odalar Birliği Başkanı Abdurrahman Ez-Zamil, “Suudi işadamları yatırım için başta Türkiye olmak üzere İslam ve Arap coğrafyasını tercih ediyor. Suudi yatırımcılar, 5 yıl içerisinde Türkiye’de ciddi oranda yatırımlar yapmasını öngörüyoruz” dedi.
 
El-Zamil, üniversite ve yol gibi kalkınma projelerinin günlük hacminin yaklaşık bir milyar dolara ulaştığı Körfez’de,Türk müteahhitler kendilerine ciddi işler çıkarabilecek Suudi müteahhitler bulursa iki ülke arasında başarılı projelere imza atılabileceğini kaydetti.
 
Katar  merkezli Retaj Grup Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Muhammed Cevher ise, Türkiye’de özellikle muhafazakâr kesimin ailesiyle tatilini geçirebileceği, bir tatil köyü projesini hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi.
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.