Bu haber kez okundu.

Benesta Acıbadem, İki Yakanın Buluşma Noktası İstanbul’un Kalbinde Hızla Yükseliyor

Hayatında daima en iyiye yer açanlar için tasarlandı

Benesta Acıbadem; bulunduğu değerli lokasyonda, Asya yakasının meşhur sakinliğini, Acıbadem’in yemyeşil doğasını, İstanbul’un en temiz havasına sahip 200 dönüm büyüklüğündeki GATA Ormanı ve Avrupa Yakası’nın hiç uyumayan dinamizmi ve ışıl ışıl yaşamı ile birleştiriyor.  

Benesta Acıbadem, hayatında daima en iyiye yer açanların aradığı o eşsiz yaşamı sizler için sunuyor.

Akasya AVM’ye yürüme mesafesindeki proje, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy lokasyonlarıyla boğaz hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Dünyada bir ilk: Benleo Park

Tarihiyle, konumuyla, prestijli komşularıyla Benesta Acıbadem’in muhteşem lokasyonu hiç şahit olmadığımız bir projeye ve o projenin çevrelediği, dünyaca ünlü tasarımcısı WATG yöneticilerinin ‘dünyada bir ilk’ olarak tanımladığı iki futbol sahası büyüklüğünde müthiş bir parka ev sahipliği yapıyor. BenLeo Park, İstanbul’da hiç de alışkın olmadığımız devasa ölçüleri ve sahip olduğu, herkes için ayrı ayrı düşünülmüş, her metrekaresiyle yeşil alan tanımının dışına çıkarak sizi yemyeşil doğayla buluşturuyor.

Her yeni gün İstanbul’un her iki yakasına açılan konumuyla her metrekaresinde hayat bulacaksınız

Mimari standartların ötesinde bir tasarım anlayışı ile hazırlanan Benesta Acıbadem, devasa bir terastan Kalamış kıyılarına kadar uzanan deniz manzarası ve BenLeo Park’a açılan yemyeşil bahçe manzarası ile evinizin teras ve salonundan geniş bir şehir manzarası da sunuyor. Her salon penceresinin yaşatacağı deneyim ayrı ayrı hesaplanıyor. Her odadan keyif almanızı sağlayacak detaylar, yüksek fonksiyonalite ve mühendislik anlayışıyla tasarlanarak sizi ayrıcalıklarla dolu yepyeni bir yaşama davet ediyor.

Proje’nin hayallerin ötesine geçmesi için genel tasarımda TAGO Mimarlık ve ekibi, iç tasarımda Tanju Özelgin ve ekibi her daireyi sadece kâğıt üstündeki kusursuz plana göre değil; inşaat sırasında adım adım deneyimlenerek kontrol ediliyor; beklentilerin ötesine taşımak için çalışıyor. Tasarım ve cephe kalitesiyle yaşlanmayan, yaş alan; yıllandıkça klasikleşecek tasarımıyla zamanın ötesinde hissedeceksiniz. Yaşamın tüm renklerini bir arada bulacağınız Benesta Acıbadem’de günün yoğunluğunu Gata Ormanı’na açılan geniş terasınızda unutacak, doğanın tazeleyen esintisi ve toprağın kokusuyla huzurun keyfini çıkaracaksınız.

Daha fazla tavan yüksekliği, daha iyi manzara, daha rahat yaşam alanları, daha fazla kişiselleştirme ve yüksek yatırım değeri ile siz ve sevdikleriniz için yepyeni bir deneyimin habercisi olacak.  Hızla yükselen her Benesta bloğunda tüm dünyada büyük ve başarılı projelere imza atan deneyimli uzman mimari ve mühendislik ekiplerinin son dokunuş çalışmalarını yürüttüğü Benesta Acıbadem’de fonksiyonel mimari ve yüksek mühendisliğin sunduğu kaliteyi hissedeceksiniz.

İstanbul’un en iddialı mutfakları Benesta Hub’da

Projede BenLeo Park’a komşu olarak tasarlanan Benesta Hub, İstanbul’un en iddialı mutfaklarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Rafine zevklerin yeni merkezi olacak alanda gurme lezzetler, sıra dışı restoran ve kafeler yer alıyor. Hemen yanı başında ise ofisler ve diğer çalışma alanları yeni normalde ihtiyaç duyduğunuz tüm sosyalleşme, çalışma ve dinlenme keyfini bir arada sunuyor. Projedeki tüm güzelliklerse BenLeo Park’a çıkıyor. Uzun yürüyüş parkurları, yetişmiş ağaçlara ev sahipliği yapan gerçek doğal zemini, oyun alanları, kumsallı yüzme havuzu, dinlenme alanları, tırmanma duvarı, mini amfi tiyatrosu ve gökyüzüne uzanan Skywalk yürüyüş yoluyla BenLeo Park her yaşta, herkese hitap etmeyi başarıyor.

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 1 yıl önce

Kalamış ı nasıl görüyor gata orman nerede