Bu haber kez okundu.

Fikentder'den Kentsel Dönüşümde Hukuki ve Teknik Bilgilendirme Toplantısı
 Fikentder ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm'' Derneği, Fikirtepeli vatandaşlardan gelen yoğun şikayet ve talep sonrası yeni bir hukuki ve mimari bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde; Vartaş, Anka, Ceylan, Başaran, Taşyapı, Sunja - Tepe - Sera, Mist, Dumankaya, Palmadoro, Mandarins, Ortadoğu - Haytek - Erol, Fortis - Sinanlı, Keleşoğlu - Eminevim, Emiroğlu - Srp, Sefa - Koyuncuoğlu, Selimoğlu - Pana - Rochel, Sevgili - Platin, Panaroma, Erkan, Güral, Babacan, Barsan, Svr, Nuhoğlu adalarından bazılarından toplu ve/veya bireysel olarak Fikentder Derneği'ne gelen yoğun şikayetler de bu toplantıda masaya yatırılacak, herkesin sorunlarına hukuki ve teknik olarak cevaplar aranmaya çalışılacak.

Fikentder Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, imza atılmış ve/veya atılmamış olsun mevcut yapı adalarında var olan özellikle; Fikirtepe'de faal olan çantacı firmalar, dayatılan tek taraflı sözleşmeler, Sözleşme maddeleriyle vatandaşın hakkı olduğu halde verilmeyen ve gözlerden kaçırılmaya çalışılan ticari alanlar, fazlalık metrajlar, buharlaşan emsaller, Vatandaştan habersiz yapılan devirler, pazarlıklar ve dayatılan yeni ve emrivaki sözleşmeler - vekaletnameler , keyfi ödenmeyen kiralar, imzalar bitmesine rağmen hala başlanılmayan inşaatlar , şerefiyelendirme yöntemleri, şerefiyelendirme ve paylaşımlarda dikkat edilmesi gereken noktalar ve daha fazlası bu toplantıda masaya yatırılacak, konuşulmayan, değinilmeyen sorunlar kalmayacak...

Fikirtepe Toplanıyor..

Toplantıya Fikentder tarafından davet edilen katılımı kesinleşmeyen bazı süpriz avukatlar haricinde, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ahmet Gediz, Merdivenköy Mahalle Muhtarı Nazan Gürkan da  katılacak..



Fikirtepe Dernekleri ''Üçü Bir Arada!''

Ayriyeten Fikirtepe'de faaliyet gösteren Fikentder Dernek Başkanı Yasin Bektaş haricinde, Fidem Dernek Başkanı Ercüment Oruç ve Fikirtepem Dernek Başkanı Sabır Karakoçoğlu da toplantıya katılarak ilk defa böyle bir organizasyonda Fikirtepe ve Fikirtepelilerin sorunları için bir araya gelmiş olacaklar ...



Toplantı Katılımcıları,

Fikentder Derneği'nin düzenleyeceği toplantıya alanında uzman ve konusuna hakim hukukçu Av. Hürriyet Azak ve , Spk Lisanslı Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık'tan Değerleme Uzmanı Ahmet Arslan katılacaklar.

Av. Hürriyet AZAK


Değerleme Uzmanı Ahmet Arslan




Toplantı Yeri ve Saati

Toplantı 10.07.2017 tarihinde Pazartesi günü akşam saat 18:30 - 23:00 saatleri arasında , Fikirtepe Mandıra Caddesi no: 176 adresinde bulunan Saray Düğün Salonu'nda düzenlenecek.



ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 7 yıl önce

2.07 Imar versinler kendimiz yapalim.

Avatar
Hızır 7 yıl önce

48 svr ?????

Avatar
DiRİLİŞ 7 yıl önce

ÇALISMALARINIZDA BASARILAR DILIYORUM.RABBİMIZ ÇALIŞMALARINIZIN KARŞILIĞINI HEM DÜNYADA HEMDE AHIRETTE VERSIN.VATANDASI BU KADAR ZOR DURUMDA BIRAKANLARINDA CEZASINI VERSIN.INSAALLAH GÜZEL BIR TOPLANTI OLURDA.FIKIRTEPENIN ÖNÜ AÇILIR.ÖZTÜRK HOLDING ADASINDANDA BAHSEDERSENIZ SEVINIRIZ

Avatar
yavuz 7 yıl önce

fikirtepe haber yazı yazarken şu sayfa yenilemesi yüzünden yazı yazamıyoruz.

Avatar
fikirtelim 7 yıl önce

sonuç ne oldu

Avatar
Aysel cor 7 yıl önce

Yarin gidicem vartasa akşamda toplantıya katiliirm Allahin izniyle bir buçuk yildir kira felan alamiyoruz ama nazi parsel sahipleri hem kira hem eski ödeme cekerini de almislar haksizlikk son saffada sanirim iyi niyetle beklemek yetmiyor. Ses cikarip orta ligi karistirmak lazimm biraz yarin tek gidicem iyilikle olmuyorsa gazetecilerle gidicem hayirlisi. Atalarimiz ne demiş iyilikten maraz doğar sanirm bizim halimiz o sabretttikki firmamiz toparlansin ama onlar kişiye özell calsiiyorlarr biz hic kira alamzkenn kira almis insanlara birde gecmis borclarini odediklerine göre

Avatar
Emsal dışı 7 yıl önce

Emsal dışı %25 (yeni imar yönetmeliği devreye girene kadar) imar hakkı Fikirtepe için de geçerlimidir? Zira bu konuda kafa karışıklığı var. Emlakçılara sorarsanız var firmalara sorarsanız yok. Bu konuyu da yarınli görüşmede gündeme alabilirmisiniz?
Teşekkürler

Avatar
Fikirtepe 7 yıl önce

Sonuç... yine aynı şeyler aynı konular aynı konuşmalar.burayı yapacak olan devlet.devlete karşı koymak sadece işleri geciktirir. sonuçta yine devletin dediği olacak inşAllah.sayın cumhurbaşkanımızın da fikirtepenin bitirilmesi yönündeki ilgisini müsteşarımızda söylemişti.