Bu haber kez okundu.

Fikirtepeliler 6 yıldır atılan imzaya rağmen, istiyorlar ama dönüşemiyorlar..!
İstiyoruz ama Dönüşemiyoruz, Engel Müteahitler!

 Kendisini sözleşme aşamasında sağlama almak isteyen vatandaşlar 2/3 çoğunluk mağduru, gerekçe 6306 sayılı yasa ve ilgili yönetmeliklerin uygulanış biçimi! İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşümün ilk başladığı nokta. Fikirtepe'de bir çok ev dönüşüme uğradı, ancak bir mahalle var ki, 6 yıldır dönüşümü bekliyor. Müteahhitlerle imzaları attık, yıllardır verdikleri sözler tutulmadı diyorlar. 

Fikentder'den Bakanlığa 'Fikirtepe Sorunları ve Çözümü' için Rapor Hazırlığı Fikentder ''Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'' Derneği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Fikirtepe Kentsel dönüşüm sürecinde yaşanan mevcut sorunlar ve çözüm önerileri içeren yeni bir rapor sunmaya hazırlıyor. Bu haberimizi okumak için buraya tıklayınız.

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com

banner23

Fikirtepeliler 6 yıldır kentsel dönüşümü bekliyorlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
35 NOLU ADA 6 yıl önce

6 yıldır verdikleri narkozdan yeni uyandık. Bu daha başlangıç mücadeleye devam. Kriz bahane keriz şahane devri bitti.

Avatar
Pana Mağduru 6 yıl önce

Pana yapı 35. Adayı asķiya aldı.O mahallede yaşayanların hayatınıda asķıya almış oldu.Uzmanlar Deprem geliyor diye uyarıyor.Pana yapı artık duy burada ki insanların sesini.Ya yap yada terket.

Avatar
hasan 6 yıl önce

35 nolu adaya eskiya hukumdar olumus haberimiz yokmmus

Avatar
PANA YAPI-SVR YAPI MAĞDURLARI 6 yıl önce

Fikirtepe proje Adası'ndaki 35 nolu ada mütahitlerin mağduru oldu altı yıldır bugün yarın bugün yarın oyalayan mütahitler şimdi ise kriz var yapamıyoruz diyorlar madem yapamayacaktın altı sene önce neden her odadan imza aldı . Altı senedir bu adayı mağdur ettin yazıklar olsun ilahi adalet bir gün tecelli edecektir Bu kadar halkın ahını aldınız.

Avatar
PANAZEDE KÖKSAL-35 nolu ada 6 yıl önce

6'yıldır projemizi yapacağınızı söyleyerek beklettiniz,elinzdeki 5 adadan 4 tanesine başladınız. Bizim adaya gelince yapamıyacaģım diyorsunuz .yalan söyleyerek,insanları maģdur ederek yarı yolda bırakmak size ve şirkeinize kötü bir leke olarak kalmıştırlmiştı

Avatar
Gg 6 yıl önce

YAZIKLAR olsun kadiköyün göbegi SAVAS alani gibi
Nerde bu devlet nerde bakan bu milletin Hali ne böyle,

Avatar
3031 3032 ada sakini 6 yıl önce

3031 3032 adada 4 senedir ceylan inşaatın keyfini bekledik.sindide kiptasin keyfini bekliyoruz .Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bizi böyle süründürenleri

Avatar
Ali 6 yıl önce

Ak partiyi bu Mulkiyet haklari tecavuzleri batiracak, cok beddua aldilar halkin arsasini zorla aldilar, dullar, yetimler evsiz kaldilar.