Bu haber kez okundu.

Teknik Yapı Patronu ''Fikirtepe'nin hepsini yapacak gücümüz var!''
 Fikirtepe'nin öncü firmalarından Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım'dan Fikirtepehaber.com'a özel açıklama. Bir sorumuz üzerine Durbakayım ''Bizim aslında ilk iş yapmak isteyipte sona kalan dördüncü adamızla ilgili , karayollarından kaynaklanan bir sıkıntımız vardı, o konuda bakanlığın girişimiyle aşılmış oldu orada da süreci tamamlanmasının bekliyoruz. Biter bitmez iş başı yapacağız'' dedi. Durbakayım Fikirtepe'de 5 adada sözleşme imzaladıklarını da sözlerine ekledi.

Nazmi Durbakayım ''Bütün Fikirtepe'yi yapabilecek güçteyiz!''

Durbakayım kendilerinin etap etap gibi bir fikirlerinin olmadığını ancak imza süreçlerinden dolayı projelerini bu şekilde gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti '' Sadece anlaştığımız adaları değil bütün Fikirtepe'yi yapabilme gücümüz var. Biz bunu yaptığımız tüm projelerle ispat ederek ortaya koyduk zaten'' dedi. 

Fikirtepe'de süreç hızlandı!

Fikirtepe'deki sürece ilişkin olarak Durbakayım '' Bakanlık müdahil oldu ve iki firma ile yapılan protokolle artık KİPTAŞ Fikirtepe'de üç adada iş yapacak'' dedi.
Durbakayım'ın açıklamalarının devamında '' Fikirtepe'de iş yapma kabiliyet ve gücü olmayan firmaların barınması artık mümkün değil. Bundan sonra işler daha da hızlanaracak. Satışlarda da her hangi bir problem yok!'' dedi.

Konut Borsası - Konutların Sertifikalandırılması olmalı ve bizde bu borsaya dahil olacağız!



Fikirtepehaber.com'un bir diğer sorusu üzerine Durbakayım '' Konutla ilgili tüm enstrümanların içerisinde varız ve olacağız''dedi. Açıklamalarının devamında Durbakayım '' Konut Borsasıyla daha doğrusu konutların sertifikalandırılmasıyla ilgileniyoruz, konuyla ilgili bakanlığın görüş beklentisi var, bakanlığa sunmak üzere çalışma içerisindeyiz.'' dedi. Durbakayım burada asıl meselenin yapılan projelerde yüzde kaçının sertifikalandırılıp sertifikalandırılmayacağının olduğu, bu belirsizliğinde aşılmasından sonra önünde başka bir engelin kalmayacağını söyledi.

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Egitim mahallesi 7 yıl önce

4 yildir bekliyoruz. Gucunuzu once burada gorelim !!!!!!

Avatar
Fikirtepeli 7 yıl önce

Evet. ömer barara beyin röportajını bekliyoruz.birkaç gün demiştiniz 1 hafta oldu

Avatar
hızırbey cadde 7 yıl önce

teknik yapı önce fikirtepede kendi girdiği adaları bitirsin, sonra diğerlerine göz diksin.

Avatar
Erhan 7 yıl önce

Merhabalar, keşke vartaş kiptaş ortaklığı yerine teknik yapıya devretse veya birlikte yapsaydı. Devletin işin içine girmesi ayrı güven verici lakin kaliteyi düşürmesinden tedirginiz. Stk olarak sizden beklentimiz bunun takibini ve savunmasını yapmanız. Toki evleri veya standart kiptaş evleri gibi düşük orta kalite olmaması, 1. Sınıf işçilikle çevreye yakışır olması konusunda takibinizi rica ederiz. Aynı zamanda yayınlayacağız dediğiniz röportajları da bekliyoruz. Bu konular hakkında dönüş yaparsanız sevinirim.

Avatar
3031 3032 ADA SAKİNİ 7 yıl önce

EĞİTİM MAH 3031 3032 ADADA CEYLAN İNŞAATTAN ÜMİDİMİZ YOK İMZA BİR KİŞİ KALDI BURAYADA BİR EL ATARSANIZ GÜZEL OLUR TEKNİK YAPI OLARAK :)

Avatar
mert güven 7 yıl önce

elinizdeki adaları yaptınız fikirtepe kaldı dimi. 4 yıldır başlamanızı bekliyoruz önce bi imzayı toladığınız adayı yapsanız nasıl olur. siz konuşa durun çalışanı fikirtepeliler görüyor.

Avatar
fatih 7 yıl önce

Erhan bende Vartas 2.adadayım mermer işi yapıyorum maltepe Zümrüt evlerde Kiptaş daire yapıyor teknik yapıdan on numara kaliseli hiç dert etme böyle daha garantili oldu

Avatar
Erhan 7 yıl önce

İnşAllah Fatih. Hepimize hayırlı olsun