Bu haber kez okundu.

TEKNİK YAPI da ''TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ'' dedi
Teknik Yapı tüm projeleriyle destek veriyor

Teknik Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un liderliğinde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti” kampanyasına İstanbul’daki tüm projeleriyle katılıyor.

“Marka olmanın en büyük şartı, müşterisiyle yan yana olması ve onlara her zaman destek vermesidir” diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlatılan kampanya Teknik Yapı’nın İstanbul’daki 5 projesiyle destek vereceğini açıkladı.

Teknik Yapı’nın kutsal ‘Aile’ kavramına çok önem verdiğinin altını çizen Umut Durbakayım “Teknik Yapı’dan konut alan her insan artık bizim için bir müşteri değil bir aile ferdidir. Bu nedenle her Türk ailesinde olduğu gibi, Teknik Yapı da bu zor günlerde aile fertlerinin yanında duracaktır. Çünkü biz aile olduğumuz sürece güçlü kalırız ve ailemize yöneltilen saldırıları göğüsleyebiliriz” açıklamasını yaptı.

Teknik Yapı’nın Denizli’deki Evora Denizli projesinin Emlak Konut GYO ile birlikte kampanyada yer alacağını dile getiren Umut Durbakayım “İstanbul Kadıköy’deki Concord İstanbul ve Uplife Kadıköy projelerimiz ile Kartal ve Maltepe’de inşaatı devam eder YücelPark, Deluxia Park Business, Deluxia Park Rezidans projelerimiz de kampanyaya dahil olacak. Bu projelerimiz Teknik Yapı’nın sağladığı banka katkı paylarıyla birlikte kampanyanın aynı şartlarıyla; yüzde 10 indirim, 120 ay vadede yüzde 0.98 faizle satışta olacak” şeklinde açıklama yaptı.

Umut Durbakayım; Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığının İzmir’de başlayacağı Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşım projesinin de bu kampanya kapsamında satışa sunulması için çalışmaların hızlandırıldığı bilgisini paylaştı.

Fikirtepehaber.com olarak Teknik Yapı projelerine ilişkin güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz...

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NK 6 yıl önce

Admin sende umudunu kestin anlaşılan fikiritepeden baksana fikirtepe haricinde her haber var.
İnsan inşaat firmalarının son durumları hakkında bir haber yapar ama nerde

Avatar
volkan 6 yıl önce

Hep sözleşme şartlarıyla uğraştık. Yok tek tip sözleşme olsun istedik. Yok komşum benden fazla alır diye korktuk. Ama hiç düşünmedik ki batan firma için sözleşme neylesin. Teminat ta isteyelim diyenlere firmaya da yazık. Firmada kazansın” diyenlerimiz oldu. Hatta hatırlayalım firmaların hamiliğine soyunan komşularımız hangi firma teminat veriyor ki” bile dediler. Şaka gibi. Kendimiz ettik, kendimiz bulduk şarkısı tam da bize göre. Tam Türk filmi senaryosu. Talih kuşu konmuştu başımıza değerlendiremedik maalesef. Şimdi oturup ağlayalım acınacak halimize.

Avatar
İCRAAT 6 yıl önce

Kazancınız bol olsun. Fikirtepe için hayırlı olur inşAllah.

Avatar
DEEP 6 yıl önce

PANA İNŞAAT İLE SÖZLEŞME İMZALAMIŞ ADALAR. MODERN KÖLE DURUMUNDA. DEVLETİMİZİN KUDRETLİ YETKİLİLERİ BU FERYADA KULAK VERİN. NEDEN BU ENKAZI KALDIRMIYORSUNUZ.