Bu haber kez okundu.

Kayyuma devredilen Anka'da eylem !

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde mali gücü yetersiz firmaların boyunu aşan işler altına girmesi vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Yaptıkları kat karşılığı anlaşma sonrası aradan geçen uzun bie süreye rağmen her hangi bir icraatin olmaması mağduriyeti artırmakta. Mağdur olan vatandaşlar zaman ve sosyal yaşam derdindeyken buna birde firmanın iflas ertelemeye giderek kayyuma devredildiği iddia edilince işler içinden çıkılmaz hal alıyor.


İşte firmanın iflas ertelem talebine başvurarak kayyuma devredildiği bu amaçla da mahkemelerinin devam ettiğini dile getiren kalabalık bir Anka zede de firmanın Fikirtpe satış ofisi önünde toplanarak tepkilerini dile getirdiler ve bir basın bildirisi okuyarak yetkilileri yaşadıkları mağduriyet konusunda uyardılar.

 

Anka Yapı Fikirtepe Evim Kadıköy Satış ofisi önünde okunan basın bültenini FİKİRTEPEHABER.com olarak sizler için yayınlıyoruz.





Fikirtepede ne ilk ne de son olmayan bu eylemle ilgili kareleri şeffaf ve yorumsuz bir şekilde FİKİRTEPEHABER.com farkıyla sizler için paylaşıyoruz.

 



Anka Evim Kadıköy Fikirtepe satış ofisi önünde toplanan mağdur ve öfkeli kalabalık, basın bildirisini okuyup tepkilerini dile getirdikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.



FİKENTDER Derneği'nden çok önemli açıklama ...

Bölgede isimleri bizde saklı aynı finansal zorluklar içerisinde bulunan başka müteahitler de var. Yeni Bakanımız, Fatma Güldemet Sarı Hanımefendi'yi Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Fikirtepe Kentsel Dönüşümünün vardığı bu son vahim durum konusunda uyarıyoruz. Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşümü uygulanan bölgesinde müteahit bazlı sorunların bir an önce bakanlığın alacağı kararlarla çözülmesi gerekiyor.

Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin gerektiğinde bölgeye özel kanuni düzenlemeler yaparak mevcut sorunları çözme kuvveti vardır. Bu iradeyi sayın bakanımızın ve emrindeki taze bürokratik kadronun bir an önce çözeceğine ve Fikirtepeli vatandaşların mağdur olmalarını engelleyeceğine inanıyoruz. Sayın bakanımız bir an önce bölgeye gelmeli ve sorunları yerinde incelemeli, bir an önce nihayete erdirmelidir.

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com



banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 8 yıl önce

Bu Uc kagitci firmalara elini veren canini zor kurtarir InsaAllah kurtulursunuz

Avatar
Büyükadali 8 yıl önce

Çevre şehircilik bakanı nerdesiniz lütfen gelin fikietepeye gelinde halimizi görün bizi bu üçkâğıtçı firmalardan kurtarın

Avatar
Rıfat karaKoc 8 yıl önce

Allah yardimcilari olsun kotü niyetle cikar amscli burda insanlara kim onderlik yaptı ise bu insanlarin vebali üzerlerine olsun.

Avatar
Kadersiz kader sok 8 yıl önce

Bu adami bizim yakamizi takip imza attiranlar ciksin hicbiri yoktu dun orda deşifre yazıcam kirk yillik komsu hatirina üzülüyorum aglayanin mali gulene fayda etmezz fikirtepeui Büyükada yi yedirmeyizzzz

Avatar
Nuri 8 yıl önce

Allah yardimciniz olsun.bende 5 yil once bir firmadan daire almistim.insaat sirketi iflas ertelemis,tapuyu almadam adamlara kayyim atandi. Dahale tapuyu alamadim.....

Avatar
NEYZEN 8 yıl önce

SIRADA SANKI SVR VAR DEMEDI DEME IBRAHIM.

Avatar
VATANDAŞ 8 yıl önce

Suçlu yanıbaşımızdaki Komşularımız başka biryerde suçlu aramasın kimse, Cebinde 3-5 milyon olan kişileri kendi çıkar ve Menfaatleri doğrultusunda anlaşıpda bizlerin huzuruna getiren ve bu çok iyi diye peşinden sürükleyen komşularımız. Kendileri aldılar alacaklarını seni beni düşünürmü. Şimdi çekiyoruz işte,

Avatar
NEYZEN 8 yıl önce

?????????