Bu haber kez okundu.

BAKANLIĞIN UYGULAMALARINA SABRI TAŞAN FİKİRTEPE HALKI SONUNDA İSYAN ETTİ EYLEME GEÇTİ...

FİKİRTEPE HALKI'NIN HAKLI İSYANI KATLANARAK DEVAM EDECEK Mİ?

Ülkemizin Kentsel Dönüşüm Markası olan Fikirtepe'de Bakanlıgın tutarsızlıkları sabırları taşırdı.Önce tüm Fikirtepeyi yapacağız dediler. Sonra bölgeyi üç etaba böldüler. Sadece birinci etabı yapacağız diyerek ilk sözlerini gecersiz kıldıılar.Tüm Fikirtepe Halkına kira ödemesi yapacagiz dediler. Bölgedeki evleri sorunsuz boşaltmak icin kirayı havuç olarak kullanmaya devam ediyorlar. Müteahhit ve Kaymakamlığın yıkıp arsaya dönüştürdüğü  yerlerle ilgili kira ödemesi sözü var.Ama hiç bir calışma yok.Fikirtepelilerin isyan etmesi haklı sebeplere dayanıyor.

Hakan Yılmaz / www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET 3 yıl önce

BAKANLIK YETKILILRI ISLERIN DEVLET ELIYLE YAPILACAGI HAKKINDA 2 SATIR YAZI VERMEDEN CIKMICAM EVIMDEB ZATEN GIDECEK NE EV VAR NEDE PARAAAAAAAAAAAAAAA

Avatar
umut 3 yıl önce

bakanlık ne zaman hepsini ben yapacağım dedi

Avatar
Asya 3 yıl önce

Fikirtepe kentsel dönüşüm derhal durdurulsun herkese evi geri verilsin. emsal 2,07 olarak belirlesin en hayırlısı bu olacak devletimizden acil karar bekliyoruz

Avatar
yiğido 3 yıl önce

Fikirtepe de kentsel dönüşüm Halkın çöküşüne iflasını neden oldu. 11 Yıldan bu zamana kadar süren zulüm Halkı isyana getirdi. Bakanlık Kira işini nasıl halledecek nasıl ödeyecek endişeliyiz. Başaran İnşaat 4 yıl sonra inşaata başladı. Bakanlıkla nasıl anlaşma yaptı? Sır gibi saklanıyor. Kiralarımız ödenmiyor. Ağzı açılın Mahkeme diyor. Mahkeme en az dört yıl sürecek. Eski kiraları vermediği gibi yeni kiraları da ödemiyor. Bakanlık bunları bilmiyor mu? CİMER e 4 kere yazı yazdım oradan da bir ses yok. ZULÜM FİKİRTEPEDE 11 YILINDA.