Bu haber kez okundu.

Nuhoğlu İnşaat'ın, Yenitepe Kadıköy Projesinde Yaşam Başladı

Kentsel Dönüşümün Simgesi Yenitepe Kadıköy’de Yaşam Başladı

 Nuhoğlu İnşaat tarafından İstanbul’un en merkezi lokasyonu Fikirtepe’de hayata geçirilen ve bölgenin prestijli projelerinden birisi olan, kentsel dönüşümün simge projesi Yenitepe Kadıköy’de yaşam başladı.  



Türkiye’nin ilk ve en büyük kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de bulunan Yenitepe Kadıköy hakkında Fikirtepehaber.com'a özel açıklamalar yapan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu; “Yenitepe Kadıköy bizim prestij projemiz. Bölgenin tek Leed Gold sertifikalı yani çevre dostu projesi Yenitepe Kadıköy’de 1+1 ile 5+1 arasında değişen daire seçenekleri mevcut. Şuanda da daire teslimlerimiz devam ediyor. Kentsel dönüşüm gerçekten zor bir iş. İnşaat sektöründe deprem riski taşıyan alanlarda son nokta dönüşüme uğrayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. 2018 yılı itibariyle bölgedeki alt yapı sorunları çözüme kavuştu. Fikirtepe’de yer alacak prestij caddesiyle ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı çok ciddi çalışmalar yaptı. Prestij caddesi içerisinde yer alacak yerli – yabancı markalar ile Türkiye’nin en iddialı alışveriş caddesi olacak” dedi.

Nuhoğlu sözlerinin devamında, 
Nuhoğlu İnşaat olarak Fikirtepe ''Yenitepe Kadıköy'' Projesinin ilk etap teslimlerine başladıklarını ancak, ikinci etap teslimlerinin de 2-3 ay içerisinde Nisan sonunda yapılacağı müjdesini de verdi.


Nuhoğlu İnşaat tarafından İstanbul’un en merkezi lokasyonu Fikirtepe’de hayata geçirilen ve tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılan, 5 katlı ticari üniteler ve 21 katlı 4 adet blokta, konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan Yenitepe Kadıköy’de büyüklükleri 67 - 318 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tiplerinden oluşan 1100 daire bulunuyor. Çamlıca ve Adalar manzarasına sahip geniş ve ferah alternatifli daire seçenekleri bulunan proje yüksek yatırım fırsatı da sunuyor.

Bölgenin en büyük yeşil alanlarından birisine sahip Yenitepe Kadıköy’de doğayla iç içe bir yaşam sunuluyor. Proje içerisinde yer alan spor tesisi ve sosyal donatı alanları yaşamı keyifli kılıyor.

Kazlıçeşme ve Zincirlikuyu metro hattının kesiştiği tek nokta

Yenitepe Kadıköy’ün hemen önünde yer alan metro ve metrobüs ile her yere kolay ulaşım imkanı sağlanıyor. Kazlıçeşme ve Zincirlikuyu metro hattının kesiştiği tek nokta Yenitepe Kadıköy’ün önünde bulunuyor. Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne de çok yakın bir mesafede bulunan proje, zamandan tasarruf sağlıyor. Hastanelere, alışveriş merkezleri ve eğitim kurumlarına da oldukça yakın mesafede konumlanan proje sosyal yaşamı da kolaylaştırıyor.

 

Yenitepe Kadıköy’ün ticari alanları büyük ilgili gördü

Yenitepe Kadıköy’de daire teslimlerinin başlamasıyla beraber ticari alanlarda yoğun ilgi görüyor. Fikirtepe’de çalışmaları başlayan prestij caddesi üzerinde konumlanan Yenitepe Kadıköy’ün ticari alanları için başta yeme-içme sektörü olmak üzere dünyaca ünlü yerli ve yabancı birçok marka ile anlaşma sağlandı. Burada yer alacak prestijli markalar ile Yenitepe Kadıköy tam bir cazibe merkezi olacak ve bölgedeki alışveriş merkezlerine alternatif oluşturacak.

 

Bölgenin tek Leed Gold sertifikalı projesi

LEED GOLD sertifikasına sahip olan Yenitepe Kadıkoy, enerji kullanımını minimuma indirip, doğal etkenlerden maksimum fayda sağlayarak,%40 oranında enerji tasarrufu sağlıyor ve bölgedeki tek yeşil bina olma özelliğini taşıyor.

 ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEYZEN 6 yıl önce

Helal olsun şapka çıkarıyorum.

Avatar
Fkirtepeli 6 yıl önce

Nuhoğlunu tebrik etmek lazım

Avatar
NEYZEN 6 yıl önce

Bİz BİR CEVİZ AĞACIYIZ FİKİRTEPE PARKINDA. PER PERİŞAN OLMUŞUZ NE DEVLETİN UMRUNDA NEDE BUNUN FARKINDA. SAYGI DEĞER MÜTEAHİTLER SELAM OLSUN SİZLERE YOLUNUZ AÇIK OLSUN. HALKI KANDIRIP KANINI EMENLER ALLAHIN LANETİ ÜZERİNİZE OLSUN.

Avatar
Haberci 6 yıl önce

Devlet inşaatları kendi yapacak FİKİRTEPE HABER Haber vereyim dedim

Avatar
selim 6 yıl önce

çok şey istemiyoruz başaranda sözünde dursun. yerimizi teslim etsin. kiramızı ödesin ne o bizim ne biz onun yüzünü görelim.

Avatar
selim 6 yıl önce

başaran da bir bitirse. kiralarda yatmıyor

Avatar
Murat 6 yıl önce

Helal olsun nuhogluna verdigi butun sozleri tuttu tebrik ederim Allah bol kazanclar versin bizede gule gule oturmak nasip etsin

Avatar
Ben bilmem vatandaş bilir 6 yıl önce

Nuhoğlu yapmayacak ta kim yapacak? akrabası Kadıköy Belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu
Yapamazsa C.H.P li Belediye başkanı zor durumda kalır

Misafir Avatar
Asya 6 yıl önce @Ben bilmem vatandaş bilir

Teknik yapı - Nuhoğlu - Baysaş bu tüp firmalar fikirtepenin onuru oldu onlarda iğnelenirse amaç fikirtepeyi bitirmemek olduğu ortaya çıkar

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Asya 6 yıl önce @Ben bilmem vatandaş bilir

Fikirtepede Kadıköy belediyesinin hiç bir yetkisi yok. Tüm yetki İBB ve şehircilik bakanalığının

Beğenmedim! (0)