
Erkan İnşaat ile büyük bir ümitle atılan imzalar, daha sonrasında 31 Mayıs 2015 tarihinde büyük bir heyecanla atılan temel ve bugün yaşanan haklı bir gurur ve mutluluk.

Erkan İnşaat Fikirtepe'de yapımını gerçekleştirdiği Pırlanta Göztepe Projesinin teslimlerine dün düzenlediği bir törenle başladı. Teslim edilen bağımsız bölümleri teslim alan hak sahiplerinin yaşadığı haklı mutluluk yüzlerinden okunuyordu.


Erkan İnşaat Fikirtepelilere verdiği sözü tuttu ve 28.04.2018 tarihinde ilk teslimlere başladı. Fikentder Derneği ve Fikirtepehaber.com olarak, başından beri takip ettiğimiz Pırlanta Göztepe Projesinin son haline ilişkin objektiflerimize yansıyan görüntüleri sizlere aktarıyoruz.


Erkan İnşaat, Fikirtepe'de yaşam standartlarını yükseltecek olan Pırlanta Göztepe Projesini kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile bitirerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşamakta. Pırlanta Göztepe Projesinde yaşamın başlamasıyla bölgede ticari hareketliliğinde artması beklenmekte.


Teslime başlanan sitede yönetim, sözleşme gereği sistem oturana kadar firmanın denetiminde. Ayrıca, Pırlanta Göztepe Projesinin Site yönetimi de yapılan teslimlerle beraber göreve başladı.


İşte 30 Mayıs 2015 tarihinde ilk temel atma zamanı Mahmut Erkan ile yaptığımız görüntülü röportajı sizlerle tekrar paylaşıyoruz.Video röportajı izlemek için buraya ttıklayın..

ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com
Hayirli olsun, darisi diger adalarin basina. Demmekki ne imis, yapan yapiyor abi.