Bu haber kez okundu.

Fikirtepe'de Pana ve Kürşat Bey Rüzgarı ile Selimoğlu Jesti

 Pana Yapı CEO'su Kürşat Ufuk Bey şahsi girişimleri sonucunda Fikirtepe'de bazı adalarda ortak proje ürettikleri Selimoğlunun Eğitim Mahallesinde anlaştıkları adadaki imza oranlarında her hangi bir ilerleme olmaması sebebi ile tüm masraflarından feragat etmek yolu ile karşılıksız olarak sözleşmeleri fesih etti.

Selimoğlu Sözleşme feshinden sonra Tapulardaki Şerhleri de kaldırdı ..

Selimoğlu İnşaat Eğitim Mahallesinde kat karşılığı anlaştıkları ve tapuda da şerh düştükleri parseller üzerindeki şerhleri sözleşme fesihleri sonrası kaldırarak ada içerisindeki parsel sahiplerinin bağımsız ve hür bir irade ile istedikleri firma ile anlaşmalarının yolunu açmış oldu.

Fi-KENTDER 'den Fikirtepe Haber aracılığı ile teşekkür açıklaması

Fi-KENTDER Başkanı Yasin BEKTAŞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada '' Selimoğlu & Pana Ortaklığına adalarda çözümsüzlüğe değil çözüme odaklanarak gösterdikleri büyüklükten dolayı teşekkür ediyor. Diğer adalarda da aynı sorunları yaşatan diğer firmalarında aynı özveriyi göstererek ya iş başı yapmalarını ya da vatandaşı daha fazla oyalayıp mağdur etmeden çekilmelerini beklemekteyiz '' dedi.

Bektaş, fesih yapılan adalardaki vatandaşlar başta olmak üzere ilgili firmalar ve Pana Yapı Yönetimi ile birebir görüştüklerini kendilerine bizzat bu konuda teşekkürlerini ilettiğini söyleyerek, vatandaşların bundan sonra yapacakları anlaşmalarda birlik ve beraberlik içerisinde maksimum fayda gözetilerek sağlam firmalara ve  sözleşmelere imza atmaları noktasında uyarıda bulundu. 

Bektaş sürecin uzamaması ve hızlı yol alması için herkese görev düştüğünü firmaların ve vatandaşların süratle uzlaşmalarının bundan sonraki sıkıntıları da bertaraf edeceğini belirterek dernek olarak bu konuda kendilerine ulaşan herkese yardımcı olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek sözlerini bitirdi.

Vatandaşlardan Kürşat Bey ve Selimoğlu Pana Ortaklığına teşekkür pankartı ..

Fikirtepe Haber'e ulaşan bilgilere göre sözleşmesi fesih yapılan vatandaşlar bu konuda başta Pana Yapı Ceo'su Kürşat Ufuk Bey olmak üzere Selimoğlu İnşaat yetkililerine çözüm noktasında katkıda bulunmak ve yanlış anlamaları önleyip vatandaşların mağdur olmalarının önüne geçecek faaliyet ve eylemlerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Fikirtepe Haber olarak Ertuğrul Özrtük Bey'den aldığımız bir diğer duyum ise Eğitim Mahallesindeki vatandaşlar Pana Yapı Ceo'su Kürşat Ufuk Bey başta olmak üzere Selimoğlu İnşaata yaptığı jest ve gösterdiği özveriden dolayı teşekkür pankartı asma kararı aldılar. Vatandaşlar teşekkür pankartını bir kaç güne kadar asmayı planlıyorlar ...

Ertuğrul Öztürk tarafından Eğitim Mahallesi sakinleri adına Fikirtepe Haber'e gönderilen özel mesaj ise şöyle ; 

Eğitim Mahallesi 3033-34-35-36-37-38-39 Nolu Adalarda Selimoğlu-Pana Ortaklığı, imzalamış olduğu arsa maliklerine yapmış olduğu ödemelerden vazgeçip herhangi bir ek bedel talep etmeden ve tüm masrafları da karşılamak sureti ile almış olduğu imzalarımızı ve sonrasında Aralarımızda bulunan şerhleri kaldırarak adadan çekilmiştir ve arsa sahiplerini özgür iradeleri ile serbest bırakma erdeminde bulunmuştur.

Sayın Kürşat UFUK Bey'e,Eğitim Mahallesi Sakinleri olarak teşekkür eder semtimizde yaptığı çalışmalarda başarılar dileriz.

Eğitim mahallesi sakinleri..


ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ünsal 9 yıl önce

Merhaba Yasin Bey,
Hangi ada bu acaba? Sevgili yapı ile olan veya emiroğlu mu?
Teşekkürler

Avatar
ajansFİKİRTEPE 9 yıl önce

eğitim mahallesinde may,ceylan ve eko inşaatın bulunduğu ada ...

Avatar
kazım tanrısever 9 yıl önce

Bizim ada'da dumankaya var bakalım neler olacak

Avatar
Mert 9 yıl önce

3038 ceylan i̇nşaatın adası değil mi?

Avatar
fkrtepe 9 yıl önce

Hadi bakalım şimdi yeniden firma bulun..sonra da 100 de yüz imza oranı yakalamaya çalışın.firesiz..bekleyip görücez kolay mı oluyor zor mu oluyor bu işler

Avatar
KELEŞOĞLU İNŞAAT 9 yıl önce

keleşoğlu herkeze msj yolladı proje calısmaları basladı dıe eylul ayında cıkacagımız dogru bılen varsa yazsın lutfen

Avatar
fkrtepe 9 yıl önce

Adam imzalar istenilen seviyede olmadığı için projeden vazgeçtik diyor haberde.zararın neresinden dönersek kardır diye baktılar olaya herhalde.ışık göremediler.projeden vazgeçtikleri için mi teşekkür pankartı asacaksınız.

Avatar
fkrtepe 9 yıl önce

Yazılan haber ortada..ya benim okuduğumu anlamama gibi sorunum var yada sizin algılama sorununuz var.ne kadar cahilsiniz.bu cahilliğinizle fikirtepeyi batırdınız