Bu haber kez okundu.

 FİKİRTEPE ve BAYSAŞ BUGÜN MUTLU GÜNLERİNDEN BİRİSİNİ YAŞADI

Fikirtepede dün (21.10.2014) temel atma töreni düzenlendi. Baysaş İnşaat iki hafta önce aldığı ruhsatın akabinde vakit kaybetmeksizin bugün tüm hazırlıkları yaparak ilk bloğun temelini saat 14:00 te dualar eşiliğinde Besmele çekerek attı.

Şemsettin Aydın'dan Fikirtepe Haber'e yapılan özel açıklamada, Bugün (dün) temel atmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve  yoğun bir çalışmanın içerisinde projeyi yapıp hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. 




Şemsetin Aydın temennilerinin tüm Fikirtepe'nin süratle dönüşmesi ve kimsenin mağdur edilmeden yeni evlerine kavuşması olduğunu söyleyerek Herkese ve Tüm Fikirtepeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. 



Fikirtepe'de ruhsat alan dördüncü ama dört dörtlük ruhsat alan ilk firma olma ünvanını yakalayan Baysaş İnşaatın haricinde daha önceden ruhsat alan ilk üç firma sırası ile Anka Yapı , Teknik Yapı ve Emay idi. 

Baysaş İnşaat'tan bir yıl önce ruhsat alan 3 firma içirisnde tek yapılaşmaya başlayan Anka Yapı iken, Teknik Yapı ve Emay Firmaları hala fore kazık ve hafriyat çalışmaları ile uğraşmakta ve henüz temel atmadılar.




Yoğun katılım ve ikramların akabinde okunan dualar eşilğinde Baysaş İnşaat Yön. Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın düğmeye basarak ilk harcı temele döktü.



BURUK AMA UMUTLU BİR SEVİNÇ !

Baysaş İnşaatın temel atma töreninde yapılan kutlamalar ve dualar akabinde ilk harc dökülürken yüzlerdeki tebessüm ve sevinc görünmeye değerken tüm Fikirtepelilerin hem fikir oldukları bir burukluk yaşadıkarı bir temenniyi de es geçmemek gerekir.



İki sene önce yıkılan ve bugün temeli atılan Baysaş inşaat'ın birinci adasındaki komşular temel atma töreni sayesinde uzun zamandır görmedikleri komşu ve dostları ile hasret giderdiler,sevinçlerini paylaştılar. Temel atma anı geldiğinde duygulu anlar yaşandı ...


 

Baysaş inşatın temel atma töreninde Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Dernek Başkanı Yasin Bektaş ve bazı dernek yöneticileri de hazır Bulundu.
Yasin Bektaş, Baysaş İnşaat ada temsilcisi ve Kasdaş Müdürü Recep Örten , Dernek Yönetiminden Muammer Çayırtarla ve yüksek lisans yapan Mimar Tuğba Sarsılmaz Hanım temel atma töreninde Fikirtepe ve kentsel dönüşüm üzerine sohbet ederek Baysaş İnşaat' ı tebrik ettiler.




Baysaş İnşaat ile anlaşma yapan vatandaşlar geçte olsa ruhsatın alınmış olmasından ve bugün düzenlenen temel atma töreninden dolayı memnun.

Şemsettin Aydın temel atma törenine katılan tüm misafirleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti, tebrikleri kabul etti.


 

Temel atma törenine katılan tüm firma çalışanları ve vatandaşların bu ortak temennisi baysaş inşaatın etrafındakiler başta olmak üzere Fikirtepe'nin tamamının bu mutluluğu bir an önce yaşaması ve dönüşümün süratle gerçekleşmesidir.



ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
silesencer 9 yıl önce

Darısı başaran gruba

Avatar
Tikirtepe sakini 9 yıl önce

Fikirtepeize hayirli olsn.Darisi tum adalarin basia

Avatar
selman örten 9 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun baysaş inşaat sakinleri inşallah kısa sürede de bitmiş halini görürüz

Avatar
kicik57 9 yıl önce

DARISI OZBEY CAD DESINE

Avatar
Mehmet 9 yıl önce

Biten birşey görsem karpuz kesecem

Avatar
OĞUZ ÇAKMAK @silesencer 9 yıl önce

bi̇r yil önceki̇ ki̇rayi vermeye çalişiyor + mi̇llet 57 anlaşirken bi̇z 54 le anlaştik. bunlarin düzelti̇lmesi̇ni̇ talep etmeli̇yi̇z. kardeş sonra darisi başaran di̇yelli̇m.

Avatar
Fazlı OZAN 9 yıl önce

Hayırlı olsun ALLAH kolaylık versin

Avatar
Mustafa Uğur 9 yıl önce

Kasdaş Genel Müdürlük görevini yürüten Recep ÖRTEN 12.11.2014 tarihi itibari ile görevinden alınmıştır.

Kamuoyuna Duyrulur

Bilgi İçin : 02163378951 - 0216 3378196