Dış giydirmesi ve mimari tasarımı ile dikkat çeken E-7 Projesi Fikirtepeye farklı bir hava verecek.
E-7 Firma Yekilisi ve Ortaklarından Bülent Selimoğlu '' Çok zengin ve görseli yükek bir proje tasarladık. Tasarladığımız bu proje hem görsellği , hem de teknik detayları ile diğer tüm projelerden de farklı olarak tasarlandı, '' dedi.
İşte E-7 İnşaat' ın Fikirtepe' de tasarlayıp yapacağı ilk proje ve detayları ,

Bülent Selimoğlu Kat iç yüksekliği diğer projelerde 3 metre hesaplanırken biz daha ferah ve havadar olması için 3.5 metre yükseklik hesapladığımız projemizi, tasarımı ile diğer projelerden kolaylıkla ayrıştıracak hem Yeni Fikirtepeye hem de anlaşmış bulunduğumuz arsa sahibi ortaklarımıza yakışır bir proje üretmeye odaklandık.

Yapacağımız proje lokasyon olarak merkezi , Metro ve Merobüse yürüme mesfesinde bir alan üzerinde inşa edilecek.
Selimoğlu , takribi olarak , toplam 70.000 m2 inşaat alanı , 520 bağımsız bölüm ve giriş katı ticari alan olmak üzere Tama Mimarlık tarafından tasarlanan projemizin tepesinde bir helikopter pisti , tenis kortu ve herkesin ortak kullanımına açık olacak panaromik 360 derece manzaralı sosyal tesis yapılacaktır, dedi.

Mevcutta üç ada ile anlaştıklarını projesini hazırladıkları adanın dere kenarında bulunduğunu ve bu adada bir kaç imza kaldığını süratle bu ada başta olmak üzere imzaların tamamlanıp ruhsat aşamasına geçmek istediklerini söyledi.
Kaybedecek zamanlarının olmadığını ve bu ada ve diğer anlaşmış bulundukları ve onlarda da imzası az kalmış bulunan adalardaki fikirtepeli hak sahiplerinin imza atmak için hızlı davranıp önlerini açmalarını beklediklerini sözlerine ekledi. Yasin BEKTAŞ / Fikirtepe Haber
E-7 ' den Yeni Fikirtepeye Yakışır Kaliteli Zengin Bir Proje
E-7 Firmasının Fikirtepeye tasarladığı ve her şeyiyle hazır olan sadece birkaç imzanın atılmasını beklediklerini proje ve detayları ilk defa Fikirtepe Haberde yayınlanıyor ve Fikirtepe Haber farkıyla sizlerin beğenisine sunuluyor ... Yasin BEKTAŞ / Fikirtepe Haber
15 Nisan 2014 Salı 23:28
Bu haber kez okundu.







Duy keleşoğlu duy sizden sonra geldi fikirtepeye sizfen önde gidiyor niye adamlarda iş aşkı ve çalışma azmi var sizden ne farkı onlarda tamamlanmamış imzalar bizdede tamalanmamış umzalar insanları kandırmayın artık bıktı yakanlarınızdan