Bu haber kez okundu.

Story Group'tan Doğayla Baş Başa Yaşamak İsteyenler için ''Kocaeli Firdevs Villaları''

Story GroupKocaeli Kandıra 5 dönüm arazi içinde başlayan Doğa Evleri sonrası müstakil 21 villadan oluşan Firdevs Villaları yapımına başladı. 120 m2 3+ 2 büyüklüğünde olan bu villa projesinin de temeli atıldı.

DEPREM KORKUSUNA SON

6 dönüm arazi içerisinde yükselen Firdevs Villaları', 21 Ad Bağımsız Villadan oluşmakta. Depreme dayanıklı, akıllı ev sistemleri ve ankastre ürünleri ile birinci sınıf bir villa inşaatına başlandı. Firma Patronu Muhiburrahman Mehrabi tarafından yapılan açıklamada, “Site içersinde 24 saat güvenlik olacak. Sosyal donatı alanları ile ailenizle huzurlu, mutlu yıllar geçireceksiniz. Proje kapsamında 21 adet bağımsız villa yapılıyor. Bu villalardan biri de sizin olabilir. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 50, Karadeniz'e 30 dakika mesafede” bilgisini verdi.

DOGAYLA BAŞBAŞA BİR YAŞAM

Kocaeli İzmit Şahinler Mahallesinde yapımı başlanan 24 ay sonra teslim olacak.  120 m2 3+ 2 büyüklüğünde olan Firdevs Villaları' vade farksız 36 ay vadeli ödeme seçenekleri ile 8.000.000 TL den satışa çıktı.

Story Group İletişim

Tel           : 0212 4834573

 e- Posta : Muhibmehrabi@gmail.com

______________________________

Fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan kaya 1 yıl önce

Fikirtepe paylaşım lar ne durumda onun haberini yapın izmitten bize ne Fikirtepe paylaşım yapın