Bu haber kez okundu.

Baysaş'ta ikinci ruhsat sevinci ''Hayırlı Olsun!''

 Fikirtepe'de master plan onayı sonrası ruhsat yağmuru başlıyor. İlk ruhsatı alan Baysaş oldu sırada diğer beş ruhsat daha var. Bu ruhsatlarında onaylandığı her an verilme ihtimallerinin yüksek olduğu bize gelen bilgiler arasında.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aslında bu ruhsatları törenle verme eğilimindeyken Surdaki dönüşüm çalışmalarının bakanlığın yoğun mesaisini alması, Fikirtepe ruhsatlarının bir çoğunun onaylanmasına rağmen firmalara verilmesini geciktirmekteydi.

Alınan bu ruhsat ile Baysaş Fikirtepe'de ikinci ruhsatını da alarak imza aldığı ve projesine başladığı her iki ada içinde ruhsatını almış oldu. Bu adada bulunan tüm dostlarımıza, en başta Baysaş İnşaat Yön. Kur. Bşk. Şemsettin Aydın olmak üzere tüm firma yetkililerine proje çalışmalarında başarılar diliyor ve ruhsat alınmasından dolayı hayırlı olsun diyoruz.

İşte Baysaş İnşaat'ın ikinci adası için aldığı ruhsat belgesi



Fikirtepehaber.com olarak aldığımız diğer bilgilere göre, Baysaş'ın henüz tarihi net olmasa bile çok yakın zaman içerisinde bu ikinci adanın da kat irtifaklarını kurarak vatandaşlara yerlerinin paylaşımını yapacağı ve proje tanıtım, satış lansmanına çıkacağı bulunmakta.

Fikirtepehaber.com objektiflerini sizler için Baysaş birinci ve ikinci adasındaki proje çalışmalarının yapıldığı ada şantiyelerine çevirdik. İşte objektiflerimize yansıyan yönüyle Baysaş İstanbul 216 projesi ve ikinci adadaki son durum görüntüleri.

Baysaş birinci ada '' istanbul 216 projesi '' son durumunda iç dekorasyonla beraber dış cephe giydirmeleri de başlamış durumda ...











Baysaş ikinci adasında fore kazıklama bitmiş ve hafriyat çalışmaları yoğun bir şekilde devam emekte.











Yasin BEKTAŞ / www.FİKİRTEPEHABER.com

banner23

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Misafir 10 yıl önce

Diğer adalar hangileri acaba

Avatar
Umut 10 yıl önce

Kimse yazmamış ben yazayım bari tahminlerimi, favori: 1.sefa-kalyoncu 2.başaran 3.dumankaya 4.ceylan inşaat 5.pana yapı plase: 1. vartaş 2.şua inşaat 3.keleşoğlu 4.haldız 5.mist

Avatar
D adası 10 yıl önce

İş yapmaya gerçekten niyeti olanlar çeşitli bahanelere sığınmadan işlerini yürütüyor mesela teknik yapı 5sene oldu yazıklar olsun sizin gibi büyük firmaya büyükmüş pöffff

Avatar
ajansFİKİRTEPE 10 yıl önce

Fikirtepe Plan Notları iptal ya ruhsatlar? İŞTE BELGESİ http://www.fikirtepehaber.com/gundem/fikirtepe-plan-notlari-iptal-ya-ruhsatlar-iste-belgesi-h3438.html Fikirtepe Haber

Avatar
4.ada 10 yıl önce

kardeşim millet yıkınca ruhsat başvurusunu yapıyor bizim keleş tam tersini yapıyor bu nasıl iştir

Avatar
Mehmet 10 yıl önce

Bu adama helal olsun. Ne burada yerim var ne tanırım ederim. (Sinanlı yapı yiğit GROUP da yerim) adam inanılmaz çalışıyor.

Helal olsun.

Avatar
Erhan 10 yıl önce

Sayın yetkililer,
Duyduğunuz diğer firmaları da açıklarsanız seviniriz.

Avatar
baysaş 10 yıl önce

Harika haber.Bunlarla birlikte ruhsatlı proje sayısı 20 ye çıkmış olacak fena bir rakam değil son 1 senede baya hızlandı ruhsat işleri umarım hep böyle devam eder.Hangi adaları için aacak ruhsatları paylaşır mısınız?