Fikirtepe Haber

İstanbul'da Deprem '' Fikirtepeliler Çok Kızgın ve Üzgünler''

GÜNDEM

Bugün saat 12:26 da meydana gelen depremde merkez üssünün Ege Denizi olarak açıklandı.İstanbul Anadolu Yakasının daha fazla hissettiği son depremde,yıkık dökük virane evler ile iç içe geçmiş inşaat şantiyeleri arasında kalan Fikirtepeliler çok kızgın ve üzgünler.Bakanlığın 4 yıl geçmiş olmasına rağmen vatandaşları koruyucu ciddi adımlar atmamış olması bir ihmal olduğunun en büyük kanıtı olsa gerek!!!

 İstanbul'da bugün deprem meydana geldi. Saat 12.26 sıralarında İstanbul'da uzun süren bir sarsıntı yaşandı. İstanbul'da yaşanan deprem diğer illerde de hissedildi. İstanbul'da yaşanan deprem sonrası bir çok vatandaş büyük korku yaşadı.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (5)

DEPREMİ BAHANE EDECEKLER 12 Yıl Önce

ellerine koz geçti birilerinin.depremi bahane edip fikirtepelilerin haklarını ellerinden almaya çalışacaklar.

sy 12 Yıl Önce

kentsel dönüşüme evet neresin devlet öleceğiz molozların altında

misafir 12 Yıl Önce

sayın topbaş fikirtepe için siz bir karar verene kadar deprem yıkacak soma gibi molozların altında arayacaksınız vatandaşı o zaman acaba hangi yetkiliyi suçlayacaksınız.

harun gures 12 Yıl Önce

ne kozu kardeşim deprem türkiyenin bir gerçegi deyilmi ayıp be hala nelerin peşindesiniz yuh be.......

f.eyibil 12 Yıl Önce

merhaba sevgili f.tepeliler, öncelikle tüm halkımızın miraç kandilin kutluyorum. akadaşlar bazı aralarda gözü paradan başka hiçbir şey görmeyen tamamlar insanlar var bunlar mevcut süreci engelliyor bu kişileri büyük afetler bile ikna etmez o yüzden devletin son uzlaşma komisyonu girişimleri böyle insanları ve firmaları yola getirir diye düşünüyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.