Fikirtepe Haber

Dikkat !!! İstanbul'da ani kar ve soğuk hava uyarısı ..!

GENEL

DİKKAT !!! Hava soğuyor, kar geliyor ..! Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı ve Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisiyle 2014'ün son günü ile yeni yılın ilk günlerinde Marmara Bölgesi ile iç kesimler, kar yağışlı geçecek, hava sıcaklıklarında 14 dereceye varan düşüşler görülecek... ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,  hafta sonunda ülkenin büyük bölümü yağışlı geçerken, bu akşamdan itibaren  soğuk hava etkili olmaya başlayacak. 
 
Batı kesimlerin, salı gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen  yağışlı hava ile Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin  ediliyor. 
 
İSTANBUL'DA ANİ HAVA DEĞİŞİMİ
 
Yapılan son tahminlere göre, pazartesi günü 15 derece civarında  geçirecek İstanbul'da salı ve çarşamba günü gündüz en yüksek hava sıcaklıkları 4  dereceye, Balıkesir'de 14'ten 2 dereceye, Bursa'da 13'den 2 dereceye, Yalova'da  12'den 2 dereceye, Çanakkale'de ise 16'dan 2 dereceye gerileyecek. 
 
Düşen hava sıcaklıkları, yağışları kara çevirecek. Marmara'nın büyük  bölümünde salı günü karla karışık yağmur beklenirken, yılın son gününde kar  yağışı başlayacak. 
 
İSTANBULA KAR GELİYOR !
 
İstanbul'da salı gününden itibaren 3 gün karla karışık yağmur tahmin  ediliyor. 
 
Salı gününü karla karışık yağmurla geçirecek Balıkesir, Bursa,  Çanakkale ve Yalova'da ise yılın son günü ile 1 Ocak'ta kar yağışı olacağı  öngörülüyor. 
 
Bölgede 30 Aralık ile 1 Ocak arasında gecenin en düşük sıcaklıkları 1  ile sıfırın altında 2 derece şeklinde tahmin ediliyor. 
 
İDO'DAN SEFER İPTALLERİ
 
Beklenen fırtına nedeni ile İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri  olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 
 

ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber 
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.