Fikirtepe Haber

Fikirtepede ilk temel atma töreni coşkuyla kutlandı (Videolu)

FH-Tv

Fikirtepede 3 hafta önce ilk ruhsatların alınmasının akabinde bugün Anka Yapı' nın ilk tören atma ve Selimoğlu & Pana ortak proje alanı yıkımı merasimi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce , İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş , AKP Kadıköy Bld. Bşk. Adayı Hurşit Yıldırım, AKP Kadıköy İlçe Bşk. İsa Mesih Şahin' inde katılımı ve konuşmaları ile resmi olarak yapılmış oldu. Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen törenin ardından inşaatlara start verilmiş oldu. Fikirtepe Haber

Bugün Fikirtepede yapılan tören ile ilk temel Anka Yapı proje alanında atılmış , Selimoğlu grup ve Pana Yapı'nın Ortaklığında proje üretimi yapılacak alandaki mevcut eski binaların yıkım gösterisi canlı yayınla ve resmi bir törenle yapılmış vatandaşlarında katılımı ile kutlanmış oldu.
Selimoğlu Pana ortaklığı 12' ler Camii arkasında anlaştıkları ve % 100 imzalarını bitirmiş oldukları adada yıkımdan önce bir koç kesti , Anka Yapı tören esnasında havai fişekli kutlama tertip etti.
Fikirtepeli vatandaşların da yoğun katılım gösterdikleri törende büyük coşku hakimken törene fikirtepede yer almış bazı firma patronlarının katılmasına rağmen büyük çoğunluğunun katılmamış olmaları vatandaşların dikkatlerinden kaçmadı.
Vatandaşlar bir çiçekle bahar gelmez ama bu da bir mutluluk tesellisidir, inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki bundan sonra süreç daha hızlı ilerler ve yetkililer bütün fikirtepe genelinde tüm imzaların atılıp firmaların işbaşı yapması için vatandaşı korumak adına her türlü önlemi alırlar ve gerekli tüm adımları süratle atarlar , dediler. 
Yasin BEKTAŞ - Fikirtepe Haber
//www.youtube.com/embed/wCOxH2cCFzs

Yorumlar (1)

Salim bel 10 Yıl Önce

güzel bir olay ama,tüm konuşmacılar kazanan fikirtepe oldu diyor.emsal 4.14 den 4 e düşürüldü ve yol payı 1.2 vardı ne oldu bunlara?,ilk imza atarken.kazanan fikirtepe değil fedekarlık fikirtepeden demek ki.bu durumda kahraman fikirtepe

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.