Bu haber kez okundu.

Neredeyse büyük kızın kafasına düşecekti, 2 dakikakayla yırttık..!

  

Sözün bittiği zaman bende ne dönemi bilemiyorum sadece şükrediyorum 2 dakikayla kizim yirtti eve döndüğümde çok daha kötü bir durumla da karşılaşabilirdim.

VİDEOYU FUL KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ...



Çok şükür sadece tavan çöktü Allah'a emanet yaşıyoruz. Mütahitler iş yapmayınca binalar kendi işlerini kendileri yapıyor ''KENDİLİĞİNDEN YIKILIYORLAR'' müteahitlere yeni rakip. Yani buralarda birileri ölmeden kimsenin parmağını kıpırdatacağı yok gibi!

 

Nasıl dikkatli olalım? Kelle koltukta yaşıyoruz!! Tavanın, evlerin ne zaman göçeceği belli değil! Herhalde yetkililer harekete geçmek için toplu ölümleri bekliyorlar?



6 senedir kentsel dönüşüm adı altında evlere bakım yapamıyoruz. Ha bugün, ha yarın çıkıcaz derken başımıza neyin ne zaman düşeceğini bilmeden yada, sokakta korkuyla yürürken hangi köşeden nasıl bir tinerci, hırsızla karşılaşacağımızdan habersiz ama en kötüsü de, yekililerin tüm bu yaşananlara karşı vurdumduymazlığı ve ne yapacağımızı bilmemenin çaresizliği içerisindeyiz.

VİDEOYU FUL KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ...




Bir yandan yıkımlar yapılıyor, binalar sarsıntıdan sallanıyor. Artık binalar kendiliğinden dökülüyor. Allah'a emanet yaşıyoruz. Bu son olayda da valla Allah korudu kızımı ancak bir daha ki sefere nerede nasıl karşılacağız bilmiyoruz!'' dedi.



Vatandaşlar evlerin bakımsızlıktan yıpranarak kendi kendilerine yıkılmalarının haricinde, çevrede oluşan çöplerden ve gelenlerin kimliklerinin belirsizliğinden de şikayetçi.



Firmaların işe ne zaman başlayacaklarının belirsizliği ekonomik gücü yerinde olmayan vatandaşları çöpler, moloz yığınları ve boşaltılmış metruk binalar içerisinde yaşamaya mecbur bırakıyor...

VİDEOYU FUL KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ...




Fikentder ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm'' Derneği Konuyla ilgili olarak 28.11.2016 tarihinde
''Fikentder Derneği Fikirtepe'deki bazı firmaları boşaltım için uyardı!!! '' haber başlığıyla İlgili firmaları ve Bakanlığı uyaran bir açıklama yayınlamıştı. Fikentder Derneği'nin ulusal basına da yansıyan o açıklamasını okumak için buraya tıklayınız...


ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 7 yıl önce

Yasin bey madem bu resimleri çekip video yaptınız bakanlığa götürüp izletsenizde bu vatandaşlara günah çaresinş bulsun

Misafir Avatar
Yasin Bektaş 7 yıl önce @Osman

Osman Bey O vatandaşlar haklarını arıyorlar da siz ne yapıyorsunuz? Çınarcıkta havalar iyi galiba :)

Beğenmedim! (0)
Avatar
4.ada 7 yıl önce

Yasin bey gerçekten arkadaşımız doğru söylüyor bu arada bizim keleşoğluda tahliye evraklarını dağıtıyor bilginize 4yıl oldu ama bunada şükür