Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

İnsanları mağdur etti kiralarını ödemiyor inşaat süresi doldu sürekli oyalıyor kaç sene geçti inşaat bitmedi siz de reklam yapiorsunuz.

Arkasına devlet desteği alan,ne de olsa bana birsey yapamazlar mahkemeye gitseler bile destegim olduğu için ben kazanırım diye düşünen bir inşaat firması düşünün. İnsanları oturdukları kendi mulkunden size yenisi yapıp vereceğim diye ısrar edip çıkarıp sonra da onların yüzüne bakmayan firma. Buradan daireleri olan insanlara sesleniyorum. Bu ceylan inşaatın boş laflarına kanmayın. Gidin hakkınızı arayın. O inşaat 18. Kattan yukarı çıkmayacak çünkü ceylan inşaat oradaki bütün dairelerini sattı. Dükkanları hızlı bir şekilde bitirdi ve otel yaptı. Orayı da otel gösterip o şekilde satacak ve gidecek. Bunlar bu şekilde milletin malıyla mulkuyle zengin olmaya alışmışlar kandırdıklari ilk kisi de sizler değilsiniz. Bunlar anca almasını bilirler vermesini bilmezler.

ankadanda böyle duymak isteriz

neden yorumlarım gözükmüyorr
Yasin bey bu firma bizim zararlarımızı nasıl karşılıyacakmıs kira ödemleri olduğu gibi duruyor konkordaton çıkmakla övünüp durmasın vatandaşı perişan etti ne zaman evlerimizi teslim edecek bunları kısa süre içinde bir sorsanız saygılar