Taş Yapı Mağdurları, Markada Olsa Eşeği Sağlam Kazığa Bağla !

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
magdur 12 yıl önce

imza atmayanlar hala neyi bekliyorsunuz.neden bu insanlar hakları kadara razı gelmez.bakanlık belediye mütahitle birlik oldunuz insanları rezil kepaze ettiniz.yazıklar olsun sizlere ondan sonra da hakkımı helal etmiyorum diye çıkıyorsunuz.yazıklar olsun size.

Avatar
TEMEL ÇELİK 12 yıl önce

a yüzde yüz imza atan adalardaki insanlar mağdur olmadı. o sözleşme ve vekalet tuzaklarla dolu biz güvenmediğimiz için imza atmıyoruz.atmayızda önce güven vereceklerdi. o geçti gitti.mağdur olmak istemiyorsan seni oyalayan firmadan vekaletini imzanı geri çekersin .bak ben ismimi çismimi yazarak haykırıyorum. biz bu şartlarda imzalamayız ve vrupa insan hakları mahkemesine kadarda gideceğim.hakkımı tekte kalsam kimseye yedirmem.120 m kullanı

Haber'e Git