Bu haber kez okundu.

AŞIRI SOL  ÖRGÜTLERE FİKİRTEPEDEN  EKMEK ÇIKMAZ

 Hak,özgürlük,mücadele kavramlarıyla bildik kılasik sol ağzıyla propaganda yapan çıkar guruplarının son icraatide Fikirtepe Halkını sokağa dökmek için konserli çalgılı türkülü
 toplanma çağrıları yapmak.


Bu amaçla haber sitesi,dernek,sosyal medya hesaplarında propaganda yapan bir takım kişi yada grupların söylemlerindeki hak arama  iddeasınıbizzat kendi elemanlarının icraatleriyle çeliştiğini Fikirtepe sokaklarındaki sıradan vatandaşlar gayet iyi biliyor.

KİM BUNLAR ?


Müteahhitlerden istediğini koparmak için her türlü icraati yapan bu amaçla facebook gibi sosyal medya hesaplarını kullanan.Bu yeterli olmayınca haber sitesi kuran.Buda yeterli olmayınca ülkemizdeki sol fıraksiyonların aktivist hukukcularını mağdur sıfatıyla müteahhitlerin üstüne salan.Buda yetmeyince gazete gazete muhabir muhabir kolunun alttına aldığı uyduruk evraklarla haber yaptırmaya çalışan.Buda yetmeyince aslında zararsız tatlı su solcuların kurduğu bir derneğe sızıp onları çakdırmadan kendi amaçları yönünde yönlendiren uyanık kişi yada kişiler kim ?

En son istediğini çokda etik olamayacak yöntemle müteahhitten alınca ideolojik sol laf ebeliğine suya sabuna dokunmadan bu sefer dönen Kişi yada Kişiler kim ?

Fikirtepeliler düşündüğünü yaşamayan ve aslında aşırı sol ideolojisini kendi çıkarları uğruna bir sopa gibi kullanan kişi yada çıkar gurubu elemanlarını çok iyi tanıyor.

Fikirtepenin hak arama iddağasıyla kurulan dernek yöneticilerine bu tür kişileri etraflarından uzaklaştırmaları gerekir.Uzaklaştırmadıkları takdirde bunların etik olmayan işleri altında ezilecekleri muhakkaktır.

ajansFİKİRTEPE/HAKAN YILMAZ




banner23
Anahtar Kelimeler:
FikirtepeFikirtepehaber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kızıl cephe 58 8 yıl önce

Ben size sayım sol örgütleri .Milletin malını firmalara pazarlayanlar komisyon karşılıgında

Misafir Avatar
şapşik 8 yıl önce @kızıl cephe 58

ne ayaksın sen ideolojik çorba:) ideolojinin propagandanın siyasetin mutfağında ne buldularsa salladıkları tuz şeker sirke ne buldularsa içine salladıkları yeni moda kafa karışıklığı modasına uymuş ulu kişi büyük insan sen nesin ? necisin? ya bulmuşsun burada 50 yaş sonrası ihtiyarları yada yeni sakalları çıkmış sosyal medya canavarı ergenleri egosal tatmin oluyorsun.Yok avrupada kent soyluluk süreci bilmem ne ne çokda kopya bilgin varmış senin ? aha buralarda fikrini saçarak kısa boylular toplumunda ne kadarda uzun aklım var tatminlerindemisin :):) seni fikirtepenin baş şapşiriği ilan ediyorum.az bilgiyle çok şey anlattını zanneden zannetmeler dünyasının aklı bulanmış ideolojik bulamacı kafanla hadi başka kapıya...kalibresi yüksek kalemimle sana atış yaparsam tümden üfürük olur kirli zihnindeki fikirlerin....:) seni gidi ego tirolü aklı karışık kızıl kafa seni ...al ne olduğu belirsiz ideolojik bulamajınıda başka kapıda egolan sen.....:)

Beğenmedim! (9)
Avatar
YUSUF 8 yıl önce

Yazmadan duramayacağım 'yılan deveye boynun eğri demiş' atasözü geldi aklıma Hepimizde bir örgütlenmek yokmudur ki..ya siz bir örgüt değilmisiniz.Önemli olan ekmek yemek Bağcıyı dövmek değil.Birazdaha hoşgörü olmak GEREKMEZMİ......Saygılar

Avatar
Fikirtepe 8 yıl önce

Onlar kim diye okuyucuya niçin soruyorsunuz.ben nerden bileyim kim onlar yazın da bilelim

Avatar
Halis Akar 8 yıl önce

Solcuların örgütlenmediği bir yerde, hak alma nerede görülmüştür? Solcu,provokatör olamaz. Solcuları,kendinizle karıştırmayın.

Avatar
kızıl cephe 58 8 yıl önce

Bizim arsamız üzerinden ekmek yemeye çalışanlara ekmek yok

Avatar
şapşirik 8 yıl önce

fikirtepenin salkini sonra yutar müteahitlerin verdği salkımı :) facebookun son fikirtepe kıralı,müteahhitten yemini alınca sesi sustu..... mistttt gibi paraları sol sol ideolojik ideolojik türkü barlarda ezmekle meşgül o kişiler :) ağzı laf yapan bu ideolojik sol saçıntılar iflas eden müteahhitten aldıkları yemler bitince bayağı ortalığı ayağa kaldırıp gaklamıştı.... :) bunları dini sol imanı menfaat ve paradır :) birde bunların tatlı su sosyalisdi suya sabuna dokunmayan modeli var fikirtepede ....aslında kapitalisdin en ağa babası yerlerde çalışırlar ama dinleri sol oldundan gençlik yıllarındaki romantik laf cambazı solculuğu şimdilerde sivil toplum kuruluşu gözükümlü fikirtedeki derneklerde yaparlar :) daha ne diyim bu kadar ip ucu yeter.....

Avatar
ajansFİKİRTEPE 8 yıl önce

Sayın 176.240.114.151 ip numaralı takipçimiz. Yorumlarınızı facebook hesabınızla yapabilirsiniz.

Avatar
Abuzer 8 yıl önce

Emsali kaptınız yer kamulaştırılıp elinizden gitseydi medet umardınız sol guruplar kime komisyonculuk yapmış ama herşeyin aşırısı zarardır. Birde solculuk ve halkçılık adına milleti galeyana getirip firmalardan para koparmaya çalışanları unutmamak lazım.