Bu haber kez okundu.

İDO'nun Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı 17 Şubat'ta Açılıyor
  orjinal__ido-nun-kadikoy-yenikapi-bursa-hatti-17-subat-ta-aciliyor__08_02_2014__10_24_28

İDO'nun Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı 17 Şubat'ta Açılıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ, yeni hattı olan Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattını 17 Şubat'ta devreye almaya hazırlanıyor.. İDO, Marmaray’ın Taksim-Yenikapı bağlantısının hizmete girmesi üzerine 17 Şubat’ta Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattını devreye sokarak Bursalıları her iki yakanın önemli ulaşım merkezleri Yenikapı ve Kadıköy üzerinden İstanbul’un metro ağına dahil edecek.
 
Denizyolu ulaşımını İstanbul’un raylı sistem ağına entegre eden hat ile seyahat eden yolcular, Yenikapı merkezli Metro bağlantısı ile Taksim, Şişli-Mecidiyeköy’e 10-15 dk.’da, Marmaray bağlantısı ile Üsküdar’a 8 dakikada, Aksaray metrosu ile de havaalanına 25 dakikada ulaşabilecekler.
 
08.02.2014 / Fikirtepe Haber
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.