Bu haber kez okundu.

Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformu Kurulmuştur, Toplantılara Devam ...
  Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformu Kurulmuştur , Toplantılara Devam ... Bununla ilgili herkesin görüş , düşünce ve desteğini bekliyoruz. Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformu_n Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformunun Kuruluş Nedenleri ; Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformu; Fikirtepede haklı gerekçelerden ve sebeplerden dolayı imza atmamış olan ve/veya imza attığı halde içine sinmeyip ama çaresiz kalan parsel sahipleri adına bilinçli hareket birlikteliği sağlamak için oluşturulmuş bir platformdur. En temel hak ve kazanımların korunarak sağlam firmalara , sağlam sözleşmeler aracılığıyla imza atarak yerlerimizin dönüşmesini sağlamak, Bakanlık yetkilileri ile toplum arasında doğru fikir alışverişini sağlayarak ciddi çözüm önerileri sunmak, Toplumsal veya bireysel hakların korunmasında birlik ve beraberlik içerisinde bilgi ve güç dengesi oluşturmak , Platform olarak en temel kural ve kaideleri baz almanın yanında herkesin görüş , düşünce ve çözüm önerilerine her zaman açık olmak , Hızlı ama sağlam adımlarla yeni , seri fikir ve çözüm önerileri sunarak toplum birlikteliğini sağlamak ve bireysel hakların güvence altına alınması yol ve yöntemi ile dönüşüm sürecinin hızlandırılmasına katkıda bulunmak, Fikirtepe Dönüşüm ve çözüm Platformunun ana düsturları ve en temel prensipleridir. Yapılan Faaliyetler ;
Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformu adına Fikirtepe Haber olarak İstanbul Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne , Tüm Fikirtepeyi kapsayacak veya en azından imza atmamış olanların imza atmalarını sağlayacak ve onların çekincelerini ortadan kaldıracak tarzda hazırlanmış bir sözleşme metnini sunmuş bulunuyoruz. Bülent BABAOĞLU bu sözleşmeyi inceleyip Firmalara tavsiye edeceğini söyledi. Bakanlık... yetkilileri tarafından incelenmekte olan bu sözleşme metni ile beraber imza atmamış vatandaşların haklarını koruyarak süreci hızlandırmak adına değişik teklif ve önerileri olmuştur. Bu teklif ve öneriler ile ilgili bakanlık yetkililerinden bizlere her hangi bir olumlu veya olumsuz dönüşlerde burada n yayınlanacaktır.
Platform olarak haftada bir defa olmak üzere bu zamana kadar 4 toplantı gerçekleştirmiş olmakla beraber her toplantıda değişik adalardan katılan parsel sahipleri ile beraber çözüme yönelik fikir beyanı ve çalışmalar yapılmaktadır.
 
Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformuna katılmak ve Çalışmalara Katkı sağlamak için Lütfen Şu numaralardan Sabır Hanım 05438924186 ve  Gülay Hanım 5364044351 aracılığı ile Platforma ulaşabilirler. Bunun haricinde facebook sayfamız '' https://www.facebook.com/pages/Fikirtepe-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F%C3%BCm-ve-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm-Platformu/600515136688145?ref=hl '' üzerinden mesajlaşarak ta ulaşılabilmektedir.
facebook sayfa adı;  Fikirtepe Dönüşüm ve Çözüm Platformu
 
28.12.2013 / Fikirtepe Haber
 
 
 
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.