Fikirtepe'de temel atmaya hazırlanan Barsan ve Mehmet Vural Röportajı

Haber'e Git

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
35.ADA MÜTEAHHİT MAĞDURU 7 yıl önce

BAŞARAN İNŞ FİRMASI VE PANA YAPI DAN TIK YOK, bukadar mağdur insanın hakkını nasıl ödeyecekler,ilahi Adalet bunlara tez zamanda tecelli etsin.

Misafir Avatar
MİSAFİR 7 yıl önce @35.ADA MÜTEAHHİT MAĞDURU

BEĞENMEYENLER SİZLER BİRER BESLEMESİNİZ SATILIKLAR

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
NHT 7 yıl önce @35.ADA MÜTEAHHİT MAĞDURU

Güral inşaatı unutmamak gerek firmanın yerinde yeller esiyo ne ses ne seda Nuri GÜRAL ortada zaten yok

Beğenmedim! (0)
Avatar
MAĞDURUM DA MAĞDURUM . 7 yıl önce

Başaran firmasında maaşlı olarak çalışan ve ada temsilcisi olan necla sen nasıl bir mahlukat sın ben anlamadım .Başaran firmasına insanlara imza attırdın .İnşaat yapılmıyor üc senedir kiralar ödenmiyor insanlar mağdur sen hala firmanın yanında maaşlı olarak çalışıyorsun .Sen hangi dine ,hangi ırka ,hangi mezhepe dahilsin Bu saydıgım dinler bile kul hakkı yemeyin diyor .Sen harbiden iblismişin hatta iblistende öte PARA İÇİN İBLİSE RUHUNU SATMIŞSIN .ALLAH affetsin diyeceğimde Allah kul arasındaki mevzulara karışmıyor .Kanına girip kandırarak sözleşme ve vekaletname aldığın insanlarda yarattığın magduriyet için şimdiden hatta geç kalmadan sizleri kendi menfaatim için kandırdım yalan söyledim sizleri ve çoluğunuzu çocuğunuzu mağdur ettim sizlerden beni affetmenizi diliyorum diyerek çalışmaya başla.ölene kadar ne kadar af alabilirsen senin ahiretin biraz rahat geçer yoksa vay haline ORDA PARA GEÇMİYOR. Başaranda seni orda kurtaramaz BENDEN SANA DOST TAVSİYESİ ..19.11.2019 .

Avatar
FİKİROVA 7 yıl önce

Haketten şu soeuyu sormadan edemiyorm. Yasin bey. Yanılmıyorsam Sizin hisse sahibi olduğunuz bir ada var. Sizde durum nedir. Hadi biz karanlıktayız. Bari siz ışığı görün.

Avatar
Alihan 7 yıl önce

Arkadasim basaran adasindaki ismini zikrettigin sahistan bütün adalarda çok miktarda var .insanlari kandirip kendi çikarlari icin kullanan bu zatlar yüzünden fikirtepe bu hallere düștü yaziklar olsun

Misafir Avatar
fikirtelim 7 yıl önce @Alihan

neden bi yürüyüş tertiplemiyosunuz burdan herkese şu gün diye söyleyelim kim senin bişey yaptığı yok

Beğenmedim! (0)
Avatar
ahmet erdem 7 yıl önce

Yasin bey birde kiptaşla röportaj yapsanız vartaş 2.ada

Avatar
niyazi 7 yıl önce

Fikirtepe haber olarak sizden ricamız, Başaran inşaat bırakıyor mu ? İnşaata devam edecek mi? sorularımıza cevap arıyoruz.

Misafir Avatar
sorgu memuru 7 yıl önce @niyazi

başaran inşaata ihtarname çekip sorsana .Yerinizi yapıyormu yapmıyormu diye

Beğenmedim! (0)
Avatar
DEPREM DEDE 7 yıl önce

Yaparsın maketten satarsın. Kulağının üzerine yatarsın. Arsa sahipleri yıllardır mdurdu. Birde maketten sattıklarınız madur olur. Yinede temennim yaparsın inşAllah

Avatar
fikirtelim 7 yıl önce

Ankaya nedemeli anka yok artik diyosunuzda kim var onuda söyleyin hayret bi şey 10 sene ha bekle ha bekle neyii ama onu bilsemmm

Avatar
fikirtelim 7 yıl önce

Ankaya nedemeli anka yok artik diyosunuzda kim var onuda söyleyin hayret bi şey 10 sene ha bekle ha bekle neyii ama onu bilsemmm

Avatar
niyazi 7 yıl önce

Yazılarımızı Fikirtepe Habere yazıyoruz. muhatabımız fikirtepe haber. klüzümsuzca yazı yazıp şuna buna sorsana cümleleri çirkin böyle yazışmasak çok uygun olur. yok neymiş sorgu memuru bok memuru nedir bu davranış.

Misafir Avatar
sorgu memuru 7 yıl önce @niyazi

Kirşeflik yapma ben sadece sana insanca muhatabından bilgi sor dedim .Senin muhatabında temsilciler ve firmadır yönünde yorum yaptım .Yorumunun mislisini sana iade ediyorum .Daha çok şey yazardım ama senin seviyene düşmek benim mizacım değil .İnsanın cümleleri kişiliğini yansıtırmış .

Beğenmedim! (1)
Avatar
yalçın 7 yıl önce

Başaran firması yetkilisi kendi konuşmasında inşaatı bitireceğini bildirmesine rağmen inşaat da bir ilerleme maalesef yok. Genel Müdürleri ile yapılan konuşmalarda da müspet bir konuşma yok. ama basına yapacağız edeğiz lafı bol.

Avatar
ahmet erdem 7 yıl önce

yasin bey sizden ricam inşaat emsali aynımı yoksa düştü mü

Avatar
Cemre 7 yıl önce

Ceylan inşaat ne oldu? Ocak ayından sonra dükkanları satıp yok olma derdinde mi yoksa bitirme derdinde mi?

Avatar
Firdes 7 yıl önce

Dumankaya adalarından ne haber

Avatar
niyazi 7 yıl önce

sanane sorgu memuru sane, soruyu sana mı sordum

Avatar
Fikirtepe 7 yıl önce

Yasin bey kiptaş vartaş 2.adaya ne zaman başlar? Bilginiz var mı

Avatar
niyazi 7 yıl önce

Sorgu memuru biraz sinirliydim. kusura bakma. selamlar

Avatar
Fikirtepe'li FIKRİ nin FİKRİ 7 yıl önce

Arkadaslar burdan yorum yaziyorsunuz guzel birde yasin beye soru soruyorsunuz yaşın bey burdan kimseye cevap verdiğini hatırlamıyorum birinize cevap verirse herkes soru sorar onun için filinde derneği mandra cad. Sesinde yüz yüze konuşun gereken bilgiyi verir sanırım boşuna işgal etmeyin nokta....!

Haber'e Git