Efsane Futbolcu Hagi'den Fikirtepeye Spor Okulu Sözü ...

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 11 yıl önce

Fikirtepe bu güzellikleri hak ediyor yıllardır Çantacilar in ismi cismi olmayan ve ismi cismi olupta iflas etmiş kurtuluşunun fikirtepede ki maliklerin arasına bağlamış firmalar ve bunların temsilci diye buldukları yalaka menfaatcileri nin dalevereleriyle uğraştık hem bunları kim temsilci atadı benim bildiğim oylama yapılır en güvenilir kimse o temsilci seçilir bu çıkarcılar kendi başlarına temsilci oluyor yeter artık sonlari geldi hiç bir firma bu toprakları babasının mali gibi kullanamaz pes kes çekemez böyle büyük yabancı yatırımcılar geldikçe böyle dünyaca ünlüler geldikçe fikirtepe bütün dünyada adı geçen dünyaca büyük bir semt olacak bütün temennimiz buydu zaten istanbulda kaçta fikirtepe gibi potansiyel semt varki aklımıza başımıza alalım toplanip bir hukuk burosuna gidelim abuk subuk sozlesmeleri feshedelim

Avatar
Mehmet 11 yıl önce

hmm...
böylee ilk paylaşılan görsellerin isimlerinin neden romence oldugu anlasiliyor (misal: http://www.fikirtepehaber.com/images/upload/melon_perspectiva_autostrada.jpg)

Avatar
yorumcu 11 yıl önce

Zaten. Bu yazda. Tasinma olazsa. Hakkimizi aricaz. Hep. Bizi. Kandirdilar. Yok. Buyaz . Diyorlar. Ev. Ariyorsun. Buluyorsun. Esyalari. Yavas yavas. Kutuluyorsun. Hani tasinicaz ya. Seviniyoruz. Aylece. Sonra. Nogldu diyorsun. Kisa. Kaldik. Sonra. Uzuluyorsun. 4 yilim boyle. Gecti. Coluk cocuk. Perisan. Olduk. Yoruldugnami. Yanarsin. Kafa. Yordugnami yanarsin. Benim. Piskolojim. Bozulmasi. Bu. Yonden. Guzel. Eve tasinamama. Allah. Cikartacak. Hakkimizi yiyenleri. Nasil hallere dustuklerini. Gorucez. Bizi boyle yapanlarin da. Bu. Hallere. Dusecekler. Malimiz la. Rezil. Olduk. Gecen. Sene. Erenkoyde. Oturan. Arkadasim. Apartmanlarini. Mutahite verdiler. 2 milyar da kira aliyorlar fikirtepe. Oralara. Emsal. Diyorlar.

Avatar
yorumcu 11 yıl önce

Biz derliyiz dertliyiz. Sesimizi. Duyun. Artik.

Avatar
mehmet @yorumcu 11 yıl önce

erenköy lüks tabii ki onlara muamele başka. bizi bonzai içenlerle, tinercilerle başbaşa bıraktılar. daha üç gece önce yıldırım çıkmazı sokakta bonzai içenler ev yaktı. nerede yazıyor bu? hiç bir yerde. komşularımız canından olacaktı.

Haber'e Git