Fikirtepe Haber

Fikirtepede Organize Suç Örgütü Varmı ?

HABER - YORUM

www.FikirtepeHaber.com’ a diğer medya kuruluşları gibi bir sürü ihbar,bilgi,belge,ses kaydı ulaşmakta ve bunlar hukuk birimimiz tarafından incelenmekdedir.Fikirtepe Kentsel dönüşümü başladığından beri bir medya kuruluşu olarak çok büyük bir Fikirtepe konulu arşiv elimizde oluştu. HAKAN YILMAZ / ajansFİKİRTEPE

Zaman zaman elimize ulaşan  bazı belgeleri yayınladık ama siyasi konjöktür uygun olmadığından ülke gündemine yeteri kadar gelemedi.Normal zamanlarda savcılıkların mahkemelerin takibine girebilecek Fikirtepe konulu/kaynaklı olaylar tam karşılığını bulamadı.Ülkemizin hukuk sistemininde  bu günlerde çokta sağlıklı çalışmadığını bir medya kuruluşu olarak bizzat haber yazan muhabirlerimizin başına gelenlerle şahidiyiz.

Ama bu durum ülkemizde sonsuza kadar sürmeyecek.Yakında gerçekleşecek erken seçim sonrası oluşacak yeni siyasi anlayış ve yepyeni hükümetler sonucu bir normalleşme sürecine ülkemizin gireceğini öngörmekteyiz.Bu normalleşmeden nasibini ülkemizin ilk hukuk sistemi alacak ve elimizdeki bilgi belge,ses kaydı gibi Fikirtepe konulu arşivimizi ülkemizin Değerli Cumhuriyet Savcılarına,Hakimlerine,Mahkemelerine sunacağız.

Fikirtepe halkını mağdur eden çantacıları,onlarla işbirliği yapan bürokratları ve siyasileri,sivil toplum örgütü kılığında oluşmuş çıkar grupları elemanlarını,yasal boşluklardan yararlanarak firma kılığında insanları dolandıranları,marka müteahhit olupda tehtitle,şantajla,mahalle baskısıyla,son dakika imza sırasında noterde sözleşme maddelerini değiştirerek Fikirtepelileri aldatanları  www.FİKİRTEPEHABER.com olarak deşifre edeceğiz.

Kendi aralarında kurdukları sosyal medya hesaplarıyla birbirlerinin çıkarlarını kollayan,bürokratlar ve siyasileri kendi menfaatleri yönünde kullanan müteahhit platformlarının da takipçisiyiz.

Adeta organize bir suç örgütü gibi haraket eden çıkar gruplarının ve onların elemanlarının bağımsız mahkemelerimizde hakim karşısına çıkacağı günlere az kaldı.

www.FİKİRTEPEHABER.com içinde sosyal sorumluluk gereği çalışan bağımsız gazeteciler,muhabirler bulunmaktadır.Bu arkadaşlar çeşitli ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarındada aynı zamanda çalışmaktadır.Günü geldiğinde sadece bizim medya kuruluşumuz değil paylaştımız Fikirtepe konulu dev arşivimiz ülke gündemine bu meslektajlarımız sayesinde gelecektir.

Fikirtepeliler rahat olsun.Eninde sonunda bir kentsel dönüşüm sonucunda oluşan çıkar grupları elemanları hakim karşısına çıkacakdır.

Az daha sabır…

HAKAN YILMAZ / ajansİSTANBUL

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (2)

52. ada 11 Yıl Önce

Bu Güral olmasın. Yeter Artık Nerde bu savcılar duymuyor mu milletin isyanını. İlla face mi yüklesinler illa ayyuka mı çıkması gerekiyor. Bakanlarla kol kola girmiş pazarlıklar mı yapılıyor. Açın önümüzü yettiniz artık. İmza attılar diye Perme Perişan ettiler toprağımızı. Evlerimiz yağmalanıyor. Sokaklarımızdan geçilmez oldu. Kapılarımız Pencerelerimiz söküldü. Birileri kafasına mı sıkınca el atılacak bu işlere. Bu işlerin arkasında ki insanları unutmayacağız. Saygılar

Mehmet 11 Yıl Önce

var

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.