GELECEĞİN FİKİRTEPE KULELERİ KADIKÖY LİFE SON SAYISINA KAPAK OLDU ...

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oğuz çakmak 10 yıl önce

karşımızdaki firmalar etik değil. ben ve benim gibi çok kişi imza attığına pişman olduklarını söylüyor ama ne yapalım herks imza attı diye bekliyoruz. çşb. ve i̇stanbul bş elini taşın altına koysun bir sınırlama yapılsın firma kar edecek diye ben niye zarar edeyim. bütün feragatı fikirtepelimi yapacak. sayin cumhur başkanimiz fikirtepelileri görün artık. başaran firmasını 10 kere aramama rağmen devamlı meşğul ediyor.neymiş efendim 100 de /100 imza atılmadı diye bekliyoruz. beklerken benim zararımı karşıla o zaman. bu işlerin sonu hep mahkemelik olcak ya bakalım. şu anda bekliyoruz ama bizi bu firmalara düşürenleri, rabbime havele ediyorum.

Avatar
misafir 10 yıl önce

olacağı böyleydi zaten yüzde 55 ler 60 lar istediniz yolları istediniz kira istediniz istandulda imar 2,05 ken 4.14 hatta daha verin dediniz kimse bu işin altından kalkamaz yok böyle kolay rant 4senenin inşaat firmalarına birde maliyeti var onuda sizlerden isteyecekler bence herkez kendi evini yapsın bu iş bitsin devlet niye garöntör olsunki hiç bir zaman böyle bir uygulama olmadı kazanç her zaman riks tir herkez başının çaresine baksın

Avatar
ZENCİİ @misafir 10 yıl önce

misafir eksik yazmışsın
fikirtepeli bahcedeki ağacı.kıytırık yerine 172 daire de istiyor

Avatar
misafir 10 yıl önce

bir vatandaşın 12 metre arsası vardı bir hatlı minibüs bir taksi birde daire alıcam diyordu milyon euro luk ev olucak diyordu nerede bu bolluk orada yaşıyanların hayat sıtandartı belli badat caddesi olsa ne olur kim verecek o dairelere o parayı mantıklı olmak lazım insanlar kendi kendilerini gaza getirdi

Avatar
ZENCİİ @misafir 10 yıl önce

evet mantikli olmak lazim
her söylenene i̇nanilmamali
fi̇ki̇rtepe i̇mar plani ve plan notlarini i̇ncelerseni̇z
burada fi̇ki̇rtepeli̇ye yer olmadiğini görürsünüz
değer olarak bağdat caddesi̇ni̇ 5e katlar

Avatar
fikirtepeli 10 yıl önce

malını korumaya çalıişıyor. firmalar yamyam gibi sözleşme yapıp temsilciler (hepsi değil ) firma adamı gibi milleti dolandırmaya çalışıyorlar.

Avatar
fikirtepeli 10 yıl önce

Pazar gunu toplantidan sonra herseyin degisecegine inaniyorum Yuce ALLAH,in izniyle hersey yoluna girecek

Avatar
Atsız 10 yıl önce

adamlar açgözlü hatlı münübüsleri var firmadan istemediği kalmadı mezara götüreçekler

Avatar
akil 9 yıl önce

İmza tamamlanmadan firma iş yapamaz ise bize nasıl kira ödeyecek şimdi gözümüz aydın artık kamulaştırma başladı

Haber'e Git