YENİ YARGI PAKETİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜME İLİŞKİN KARARLAR

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

yeni̇ bi̇nalar her ne kadar adalarin i̇çersi̇nde kalsalarda 950 li̇k debrem yönetmenli̇ği̇ne uygun yapilmiş bi̇nalae kentsel dönüşümün dişinda titulmalidir. aksi̇ durumunda çareler yurt dişinda araanaçaktir. herkes mağdur olaçaktir.

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

soru 1- fi̇ki̇rtepede bi̇li̇msel çalişma yapilarak mi ri̇skli̇ alan i̇lan edi̇ldi̇?

Avatar
Halim Yıldırım 10 yıl önce

temel bey benim binamda deprem yönetmeliklerine göre yapıldı. ben hakkımı nerde gerekiyorsa sonuna kadar orada arıyacağım aihm e kadar gideceğim. yok öyle
benim yerimi zorla alıp mütahitlere peşkeş çekmek.toprak namusdur. biz bu vatanı neden koruyoruz toprağı için değilmi o zaman bende sonuna kadar koruyacağım toprağımı
gerek hukukla gerek canımla. saygılar.

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

1999 debremi̇nden somra çikarilan 9500 i̇mar yasasina ve debrem yönetmenli̇ği̇ne göre 2005 de yapilan bi̇na hangi̇ gerekçe i̇le yeni̇lenme kapsamina aliniyor?

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

soru 3-komşunun gecekondusu yeni̇leneçek di̇ye beni̇m yeni̇ evi̇m(2004)de yapilan hangi̇ hukuk anlayişina göre kamulaştirilaçak?

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

kendi̇ kendi̇leri̇ne temsi̇lçi̇ tayin etmi̇ş ki̇şi̇ler hangi̇ hukuk kuralina göre beni̇m mülküm adina fi̇rmalarla satmaya veya sözleşme yapmaya çalişiyor?

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

çoğunluğu nemalandirmak i̇çi̇n yasa cikararak azinliğin hakkini gaasbetmak hangi̇ hukuk devleti̇nde var?

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

fi̇ki̇rtepede 2004 de özel i̇marla yapilan bi̇nayi 8 yil sonra yikaya kalkmak ve şi̇mdi̇ çikan yi̇ne özel i̇marla yapilaçak olan yeni̇ bi̇nalari 10 yil sonra yikilmayacağinin garenti̇si̇ var mi?

Avatar
TEMEL ÇELİK 10 yıl önce

(seni̇n yeni̇ mülkünü kamulaştirip yikacağim komşunun evi̇ni̇ yeni̇leceği̇m) mantiği uluslararasinda beli̇rti̇len mülküyet haklarina uygun mu?

Haber'e Git