Bu haber kez okundu.

Fikirtepehaber.com farkı 'Bakan Kurum Fikirtepe'de İncelemelerde bulundu'
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fikirtepe'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum dün Kadıköy - Fikirtepe'de bir dizi incelemeler yaptı ve  basın açıklamasından sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Fikirtepe'de yaptığı incelemeler sonrası Basına yaptığı açıklama videosunu izlemek için buraya tıklayın..

Fikirtepehaber.com olarak yaptığımız haberler ve Ak Parti Kadıköy ilçe başkanı Aydoğan Ahıakan'ın  yaptığı girişimler sonrası Fikirtepeye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe STK' ları ve müteahitlerle yaptığı toplantılar sonrası, İlbank - Kiptaş tarafından yapılan ve teslimine hazırlanılan projeyi yerinde inceledi. Bakan Kurum, daha sonra Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde yaşanılan problemler, vatandaşlardan gelen şikayetler ve yapılacak olan yeni düzenlemeler hakkında basın açıklaması yaptı. Bakan Kurum daha sonra kendisini dışarda bekleyen bazı vatandaşlarla sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Bakan Kurum Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesi, bu bölgede yaşanılan mağduriyetlikler ve yapacakları yeni kanuni düzenlemeler hakkında düzenlediği basın açıklamasında ne dedi?

Görüntülü Videoyu izlemek için resmin üstüne tıklayın..



Fikentder Dernek Başkanı Yasin Bektaş, Bakan Murat Kuruma Fikirtepe'de ki tüm adalara ilişkin yaşanan sıkıntılar, vatandaşların talepleri dahil, proje adalarında mevcut son durumlarına ilişkin 20 safalık bir de rapor sundu..
 
Bakan Kurum Fikirtepe ile ilgili Fikirtepe Stk'ları ve bazı ada temsilcileriyle yaptığı toplantıda neler konuşuldu? Bakan Kurum bölgede yaşanan ve dile getirilen tüm sıkıntılar ve mağduriyetlikler hakkında ne dedi? Fikentder'in Bakan Kuruma elden verdiği ve bölgede tüm sıkınrılar dahil vatandaşların talep ve beklentilerini içeren rapor içeriği ile Toplantıda yapılan konuşmalar ve satır aralarında geçen çok ince detaylara ilişkin detaylı bir haberi, Fikentder ''Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'' Dernek Başkanının yorum ve analizleriyle birlikte yakında sizlerle paylaşacağız..  

Bakan Murat Kurum'un Fikirtepe'de yaptığı incelemeler sonrası basın açıklaması

Basında Fikirtepehaber.com farkı.. 

Fikirtepehaber.com olarak 21 Mayıs 2019 tarihinde 
''Fikirtepe Bakan Kurum ve Binali Yıldırım'ı Kiptaş Projesinin açılışına bekliyor'' başlığıyla yaptığımız haberle, Murat Kurum'u Fikirtepe' ye davet etmiş, yakın zamanda bölgeye gelmesinin beklendiğini yazmıştık...  

Bakan Kurum'un Fikirtepe'ye yapacağı ziyareti de basında ilk defa flaş haber olarak ''..Ve Bakan Kurum Ani bir kararla Fikirtepe'ye geliyor...'' başlığıyla bir gün öncesinden tüm  kamuoyuna bölgenin tek yerel basını ve halkın sesi Fikirtepehaber.com duyurdu.

Yasin BEKTAŞ - 05498413716
_________________________________
ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com


banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEBEL ELNUR 5 yıl önce

Kurtuluş reçetesine bak millet hemen atladı kurtuluş diye balık hafızalı galiba bizim milletimiz .

Avatar
Fikret 5 yıl önce

Arkadaşlar bunlar inşaat emsalinide paylaşım oranınıda düşürecekler ben böyle anladım

Avatar
fikirtelim 5 yıl önce

bizim elimizden alıpta 5 kat diye bizileri
kandrma şimden söylim emsal en fazlaydı aynı diğer rezdnz slarla olacak yoksada kalssın

Avatar
Fikret 5 yıl önce

Arkadaşlar videoyu iyi dinleyin seçimden sonra yine kaybolacaklar

Avatar
MEHMET 5 yıl önce

Insanlarımız deprasyonun eşik noktasına geldi.yakinzamanda daha büyük proplem ler yaşamamak için bir an önce işe başlayın yoksa bu vebalin altından kalkamazsınız lütfen ya konuşmayı bırakın işe başlayın baslayinda helallik alın murat kurum bey tamamda konuşarak zaman harcama fikirtepeyi harekete gecirde fakir garibanın duasını al..

Avatar
Kardelen 5 yıl önce

Heryeri ihya ettiniz ama fikirtepeye gelince duvara toslamis gibi yaptiniz acaba neden soru isareti burada zaten
Yok yukleniciymis yok vatandasmis bunlarin hepsi bos sozler. Ayrica o ofis kac.defa acilip kac defa kapatilip kacildi acaba cok komik seyler oluyor fikirtepede yazik bu gariban vatandaslara
Yalniz bu keser sap doner hikayesi varya
Zannetmeyin gariban ayse teyze mutfaginda yemegini yaparken kirasini odeyememinin verdigi üzüntüyle kime kahretti acaba...
İstediginiz kadar mevki makam sahibi olunuz o ayse teyzenin hayat hikayesi sizi yer bitirir

Avatar
fikirtelim 5 yıl önce

şu dernekler neişe yaradı anca süs bahçesi her şey elimizden alınıyoda yine ortada yoklar

Avatar
fikirtepe magduru 5 yıl önce

Sözleşme feshinde ayrıntılar bir belli olsun .Tam ayrıntılı açıklama yapmıyor sayın bakan bekleyip görecegiz .