Bu haber kez okundu.

Kentsel Dönüşüm Seçimde Başkan Adaylarına Yaradı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundukları kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren başkanlar, 30 Mart'ta fark yarattı. AK Partili belediyeler içinde en yüksek oyu alan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, sandıkta oy patlaması yaşamalarında kentsel dönüşümün çok etkili olduğunu söyledi. Cezaevi ve Vatan Mahallesi dönüşümlerinin yapıldığı Bayrampaşa'da da Başkan Atilla Aydıner yüzde 50'ye fırladı.

En tecrübeli başkan
Akşam gazetesinden Ercan Öztürk’ün haberine göre, Zeytinburnu'nda 4'üncü dönem için aday olan Murat Aydın, ilçenin merkezinde bulunan askeri lojmanları yıkıp yerine park yapacağını açıklamıştı. Yeşil alan sıkıntısı çeken Zeytinburnu sakinleri de proje desteğini Başkan Aydın'a yüzde 48'lik bir destek sağlayarak gösterdi. Başkan Aydın, Çırpıcı Mahallesi’nde dönüşüm projesine de start verecek.

Sarıgöl projesi umutlandırdı
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol’un Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi büyük mesafe kat etti. Gaziosmanpaşa’da sağlıksız binalarda oturan vatandaşın umudu bu dönüşüm oldu. Buradaki yüksek oy oranında da dönüşümün çok etkisi olduğu konuşuluyor.

2B’de çözüm zafer getirdi
Özellikle 2B arazileri yüzünden Beykoz'da zor günler geçiren AK Partili Yücel Çelikbilek, son bir yılını bu sorunu çözmeye adadı. Başkan Çelikbilek başarılı olunca oy patlaması yaşadı. Dönüşüm ve 2B sorununu çözen Çelikbilek, yüzde 50 bandına ulaşarak sandıktan zaferle ayrıldı. 

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tulaybayarayaz 10 yıl önce

Valla fikirtepe halledilmaden başka yerlerin adı bile konuşulmamışken fikirtepeyi sollayacak gibi cünkü hala burda laf var icraat yok olursa şok