Bu haber kez okundu.

FİKİRTEPE'DE 10 M2 ARSA KARŞILIĞI DAİRE SATAN KİM !!?
Dün Fikirtepe Haber ve Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği telefonları susmak bilmedi ... Arayan mağdur ve haklı gerekçeleriyle titiz bir şekilde belgeleri ile haklarını arayan vatandaşlar birer birer ararken anlattıkları karşısında şaşmamak elde değildi.

Anlatınlar karşısında duyduklarımızın şehir efsanesi olmadığı ve gerçek birer hayat hikayesi olduğu , vatandaşların nasıl kandırıldığı bizlere ulaştırılan bilgi ve dökümanlar ile tescillenmiş oldu.

Parası ile inşaat başlamadan daire satın alan ama ve karşılığında 10 m2 arsa tapusu veren firma veya firmalar ?

Derneğe gelen şikayetlerden birtanesi o kadar ilginçtiki , Vatandaş bankadan çektiği kredi ile müteahhit firmadan aldığı daire karşılığı kendisine her hangi bir kat tapusu olmasa bile arsadan pay olarak 10 m2 arsa payı tapusu verildiğini ama her şeye rağmen dairesini seçmesinin mümkün olmadığını beyan etti.

Fikirtepe'de çantacı firmalar, hangileri emlakçılık yapıyorlar , iflas ertlemesi olanlar kimler ve daha fazlası !?

Arsa payı karşılığı 1+1 daireyi zor alabiliyorken , 2+1 daire alma ve daha fazla vaat alan mahalle temsilcileri !?

Dün yaptığımız bir haberde ruhsatsız satışlar ile ilgili nasıl senetle satış yapıldığını ve yöntemlerini de yazmıştık.

Fikirtepe'de imza atmadığı halde binası yıkılan vatandaş varmı !?

Tarafsız ve sorumlu yayıncılık gereği bu belgeleri şu anda kamuoyu ile paylaşmıyor ama bakanlığa ulaştırılması ve gerekli tedbirlerin alınıp vatandaşların mağdur edilmemesi için dosyalayan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneğine verdiğimiz sözümüzde duruyoruz. Müsteşarlıktan bu belgelere karşı gelecek cevapları ve yapılacak muameleleri merakla bekliyoruz.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği dün Fikirtepe Haber aracılığı ile yaptığı açıklamada tüm mağdur ve şikayetçi vatandaş ve ciddi iş yapma kabiliyeti olan firmaların yazılı olarak kendilerine başvurmalarını istemişti.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği yetkilileri mahkemeye iletilmiş ve dava süreci de başlamış bulunan bu belgelerin içeriğinin yayınlanmasını şu an için olmasa bile ilerki günlerde mümkün olabileceğini ve tüm açıklığı ile Fikirtepe Haber aracılığı ile yayınlayacaklarını belirtti.

 ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 10 yıl önce

tesekkurler fikirtepe haber

Avatar
Muhsin 7 yıl önce

Fikirtepede satiyorum arsayi suan kentsel donusumde babacanlar yapi projesinde tel 05052074410