Bu haber kez okundu.

Fikirtepe'yi E-5'e Bağlayan Köprü çalışmasına başlandı
Fikirtepe'nin kabuğunu kıracak ve E-5 ile bağlantısını sağlayacak olan dere üstünden köprü çalışması, Yumurtacı Abdi Bey Caddesinin sonunda Yenitepe Kadıköy Projesinin hemen önünde yapılıyor. 



Yapılan köprü bağlantısı sayesinde Fikirtepe içerisinde dolaşmak zorunda kalmadan, doğrudan E-5'e girilebilecek ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne bağlanılabilicek. 



Yapılan bu bağlantı yolu aslında, Fikirtepe ve yapılan projelerinde daha aktif kullanıma açılması bakımından bir milattır.

 

Çizimler görsel ve bilgi amaçlı, köprünün yapımına başlanan nokta üzerinde tarafımızdan yapılmıştır.



Yapılan Köprü ile Fikirtepe içerisinde yarım kalan projelere bağlı kalmadan ana yollara transit bağlanılacak olması, talepleri ve doğru orantılı olarak Fikirtepe'de fiyatların da yukarı yönlü hareketlenmesine sebep olacaktır.





Fikirtepe'nin E-5 ile bağlantısını sağlamak için yapılan bağlantı köprüsünün, Akasya AVM ile de karşı karşıya olması ve ulaşım kolaylığı sağlamasından dolayı Fikirtepe'nin cazibesini daha da artırması beklenmekte.

















ajansFİKİRTEPE/www.fikirtepehaber.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 6 yıl önce

Concord istanbul önünden de yaya köprüsü istiyoruz medeniyet üniversitesi ve salı pazarı arasından toplu ulaşıma kolaylık istiyoruz concord istanbulda oturanlar arabası olmayanlar zor durumda

Misafir Avatar
asya 6 yıl önce @Recep

Concord 1 in yanına yapılacak projede var

Beğenmedim! (0)
Avatar
Fikirtepe 6 yıl önce

Bu çalışmayla devletin buradaki varlığını ilk defa hissettik. Umalım devamı gelir.prestij caddesini ortaya çıkarmaya yönelik çalışma ivedilikle yapılmalı.ve sosyal alanlar, yeşil alanlar ortaya çıkarılmalı.kamuoyunda fikirtepenin beton yığını olma yolunda olduğuna dair kötü algı oluşmakta

Avatar
murtaza 6 yıl önce

teşekkür bizden yok başaranı anlat kiralarımızı alamıyoruz. yasin bey

Avatar
Harun Akman 6 yıl önce

Öncü bilgilendirmelerinizi takdirle karşılıyorum.Fikirtepe halkının sesi ve en büyük desdekçisi oldunuz.Başarılarınızın devamını diliyorum.

Avatar
Fikirtepeli 6 yıl önce

Kardeşim bu köprü yapılsa ne olcak yolu sanki yolda kamyonlar yolun anasını aglatmış alt yapı yollar bitmeden fikirtepeden bi cacık olmaz hele ki taşyapı adası sanayi yi içne etti her taraf çamur ztn bence fikirtepeyi bu hale devlet koydu çantacılara fırsat verdi sayın çevrecilik bakanı şimdi inşaat yapmaya devam kolay gele özhasaki bey

Avatar
can 6 yıl önce

concord önünden de yaya köprüsüne ihtiyaç duyuyoruz

Avatar
büyük ada 6 yıl önce

Sizleri tebrik ediyoruz fikirtepenin en etkili derneği fikirtepenin en etkili haber sitesiniz teşekkürler Fikirtepe haber teşekkürler yasin bektaş

Avatar
fikirtelim 6 yıl önce

valla işine gelince nasıl bakan beyhızlı batan firmalar içinde olssun bi zahmet istese yapar