Bu haber kez okundu.

Parima’dan 2017’de ödemesi başlayan hiç peşinatsız bahar kampanyası

 ‘iTower’, ‘İstWest’, ‘Mai Residence’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerine imza atan FerYapı, ticaretin kalbi Merter’de inşasını tamamladığı Parimada bahara özel bir kampanyayla doğru ofis yatırımı yapma imkanı sunuyor. E-5 üzerinde tarif gerektirmeyecek kadar kolay ulaşılabilir bir lokasyonda, hemen teslim ve dekorasyonlu ofisler sunan FerYapı; yeni kampanyası çerçevesinde peşinatsız, yüzde 0.75'ten başlayan faiz oranlarıyla ofis sahibi olma fırsatı sunuyor. Teslime hazır olan ofislerin ödemeleri ise 2017 yılında başlıyor.

 

Ulaşımı kolay, merkezi lokasyonda, E-5'in hemen üzerinde, ferah, konforlu ve erişilebilir bir çalışma ortamına kavuşmak isteyenlerin karşısına cazip ödeme fırsatlarıyla çıkan FerYapı; Parima’yı ‘erken davranın, geç ödeyin’ sloganıyla sunuyor. 

Yaşamın başladığı ‘Parima’; fitness center, cafe lounge, back up office concierge hizmetleri ve 8 ile 18 kişilik olmak üzere iki toplantı odasına sahip. Parima; ofis çalışanlarının günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik planlanan zemin kattaki ticari ünitelere ve her biri 970 m²'den oluşan 16 kat ile toplamda 15.500 m²'lik alana sahip. Her 70 m2 ofis alanı için 1 araçlık otopark kapasitesiyle de park problemini ortadan kaldıran 'Parima', aynı zamanda 2.500 metrekarelik parkıyla da yoğun iş temposu arasında nefes alma imkanı sağlıyor.

 

Bir ofiste olması gereken tüm olanakları, şehrin merkezinde, çevresine kıyasla en kolay ulaşılabilir lokasyona sahip olması ve sosyal olanakları ile dikkat çeken ‘Parima’, 48 m²’den başlayan ve 1.500 m2 ye varan seçenekleriyle sınırlı sayıda kalan ofisler sahip olduğu balkonlar da ferah bir çalışma ortamı sunuyor.

 

Bakırköy Adliyesi'ne ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çeken, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde olan ‘Parima’; Merter’in en güzel yerinde, E-5 karayoluna hemen bağlanılabilen bir konuma sahip olması sebebiyle ulaşım sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, doğusunda Tarihi Yarımada'ya komşu konumuyla ‘Parima’, İstanbul’un en değerli bölgelerinin tam ortasında yer alıyor.

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.