Bu haber kez okundu.

İMZALAR BİTMEDEN, RUHSAT ALINMADAN SATIŞ REKLAMI YAPANLARA BAŞARAN DA EKLENDİ !
İnşaat alanında Fikirtepe’ye dev bir kompleks inşa edeceklerini de dile getiren BaşaranKentsel dönüşüm projemiz var. 1 milyar dolarlık bir yatırım olacak. Mimar olarak Eren Talu ile çalışıyoruz. Önümüzdeki ay projeye başlıyoruz. Eylül’de lansman olacak. Projenin adı Mina Towers olacak.

Başaran ile sözleşme imzalayan vatandaşlar kendilerine düşen bağımsız bölümlerin nezaman tespit edilerek kendilerine bildirileceğini merakla beklerken , henüz imzaların bitmemiş olmasına ve ruhsat dahi alınmadan satış reklamlarına başlanacak olmasını manidar buldular.

Başarana henüz imza atmamış olan vatandaşların en büyük handikaplarının da teminat verilmemiş olması ve alacakları bağımsız bölümlerin netleştirilmemiş olması olarak söylediler..!

Projenin metrekare fiyatları 6 ila 9 bin TL arasında değişiyor” dedi. Grubun yatçılık Firmasının ismi CMB. Açılımı ise Can Mina Başaran, kardeşimle benim ismimi taşıyor. 

24 yaşında milyarlık şirketin yönetimine talip


Türkiye’nin hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan ve 2013 yılını 1.3 milyar TL ciro ile kapatan Başaran Grubu’nda yönetime genç bir yönetici girdi. Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, henüz 24 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor.

ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
avluk @veli 10 yıl önce

arkadaş lar çok boş konuşuyorsunuz evleriniz öyle bir halde ki köpeği koysan kaçar gider hala konuşuyorsunuz

Avatar
Şükrü 10 yıl önce

bakanlık dernekten izin almadan ruhsat veremez müteahhitler buraya giremez

Avatar
fikirtepe 9 yıl önce

başaran grup'un sitesi, sosyal medya ve basın yayın organlarınca gururlanarak bahsettiğiniz "mina towers" projesi ne zaman başlamayı veya insanları bilgilendirmeye düşünüyorlar belli değil.

Avatar
fikirtepe 9 yıl önce

başaran grup'un sitesi, sosyal medya ve basın yayın organlarınca gururlanarak bahsettiğiniz "mina towers" projesi ne zaman başlamayı veya insanları bilgilendirmeye düşünüyorlar belli değil.

Avatar
veli 10 yıl önce

babam burası paris olacak demişti benim ev yıkılmasa bile etrafımım paris olduğunu görmek istiyorum

Avatar
veli 10 yıl önce

mina başaran hanıma allahdan kolaylıklar diliyorum işi rast gitsin

Avatar
ahmet 10 yıl önce

vartaş firmasının aldığı alanda camiyi yıkmamışlar peki cami gibi benim evimde kutsal ve sağlam olamazmıda yıkıyorlar işlerine geldiği gibi çalışıyorlar

Avatar
ahmet 10 yıl önce

selimoğlunun oldugu yerdeki 12 ler caminide yıkmamışlar koca cami plana uyuyorda benim küçük evim mi plana uymuyor allah size görüyor ayrımcılık yapmayın insan malı kutsaldır