Bu haber kez okundu.

Selimoğlu&Pana'dan Fikirtepeye bir Amerikalı, Brooklyn Park

Selimoğlu & Pana Ortaklığı 12'ler Camii mevkisindeki ada içerisinde yıkımı bitirmiş , moloz temizleme ve bazı noktalarda harfiyat alma çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Proje alanı içerisinde noktasal olarak bazı noktalarda 22 metre kadar derinliğe ilerlemiş son sürat çalışmalarını sürdürmekte ve ruhsat alımı için son anda yapılan değişiklik ile terklerin ilçe belediyesine yapılması gerekmesinden dolayı oluşan tapu işlemlerini yeniden yapmaktadır. 
Kısa süre içerisinde ruhsat alması kesin gözüyle bakılan Selimoğlu - Pana Ortaklığı proje alanında yükselecek olan Brooklyn Park ismini Amerikanın elit ilçesi ve Manhattına isminide verdiği bir köprü ile bağlayan Amerikanın gözde semtinden esinlenerek almaktadır.

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KADİR CIMIK 10 yıl önce

selimoğlu ve ortaklarina başarilar diliyorum tüm fikirtepeliler olarak bu günleri bekledik sonu herkes için hayirli olsun

Avatar
iskender eksioglu 10 yıl önce

Hayirli olsun basarilarinin devamini diliyorum. masallah