Bu haber kez okundu.

Concord İstanbulda Teknik Paylaşım, Kat Tapuları verildi

 Teknik Yapı ruhsat aldığı birinci adasında faaliyete başlamak için dere boyunda bulunan ve hemen ruhsat alıp yıkımlarını daha önceden gerçekleştirdiği adanın yanında bulunan diğer ada içerisinde de boşaltmalar için tebligatları çekmeye başladı.

Fikirtepe Haber olarak aldığımız bilgilere göre ikinci adanın boşaltılmasının akabinde şantiyeyi kurarak hızlı bir şekilde inşaatın başlayacağı bunun içinde bu ada içerisinde bulunan vatandaşlara boşaltma tebligatlarının gönderildiği ve bu tebligatlarında geçen haftadan itibaren vatandaşların ellerine ulaşmaya başladığıdır.

Teknik Yapı' nın ilk yıkım yaptığı ve ruhsat almış bulunduğu ada içerisindede yaptığı taksimat sonrası kat tapusunu aldığını beyan eden Celasun Bey kendisine ait olan 24 m2 lik bir arsasının karşılığında kendisine net  41 m2 ve brüt 56 m2 olmak üzere bir adet 1+1 daire aldığınız söyledi.

Celasun Bey yapılan puanlama karşılığında eski bağımsız bölümüne 39 puan verildiğini ve yeni yapılan projede de 39 puan denk gelen 4. kat kuzeyden bir dairenin kendisine verildiğini ekledi.

Teknik Yapı' nın taksimat yaparak kat tapularını dağıttığı adada, % 55 hak sahiplerine ve % 45 yüklenici firmaya olacak şekilde  sözleşme imzaladılar.

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZENCİİ 10 yıl önce

ben bu paylaşimdan bi̇r şey anlamadim
emsal kaç nasil anlaşmişlar
toplam ne kadar i̇nşaat yapiliyor
daha net açiklamalar bekli̇yoruz

Avatar
murat @ZENCİİ 10 yıl önce

bu adada hesaplarıma göre emsal 3 ve %3 lük emsal dışı alanla 41 metrekare net verilmiş yani emsal 3 gibi görünüyor