Bu haber kez okundu.

Vali Şahin ''Çöken Binalar Kentsel Dönüşümün Gerekliliğini Belirtiyor!''

Beyoğlu'da iki bina çöktü


İstanbul Beyoğlu ilçesinde, Tarlabaşı Bulvarı yakınındaki Kurabiye Sokak’ta bulunan 5 katlı bir bina çöktü. İstanbul Valisi Vasip Şahin ise, olay yerinden yaptığı açıklamada “Çöken bu binalar, kentsel dönüşümün de ne gerekli olduğunu gösteriyor” demeyi ihmal etmedi.



İstanbul Valisi Vasip Şahin açıklamasında şunları söyledi: “Bugün öğleden sonra iki bloktan oluşan bina çöktü. İlk bilgilere göre, şu anda içeride kimse yok. Herkes çökmeden önce binadan çıkarılmış. Ama yine de ekiplerimiz arama yapacaklar. Temennimiz çöken binada ölü veya yaralı olmamasıdır. Çöken bu binalar, kentsel dönüşümün de ne gerekli olduğunu gösteriyor. Binanın bir bloğu otel olarak kullanılıyormuş. Diğeri de otopark olarak kullanılıyormuş. Otelde iki müşteri varmış. Zaten biri dışarıdaymış, diğeri de uyarılarak dışarı çıkartılmış. Binanın altında bir köfteci olduğu da gelen bilgiler arasında.”

ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
admin 8 yıl önce

sayın vali sade bey oğlu değil fikirtepeye hangi binaya dokunsan yıkılıcak sizin kentsel dönüşümden önce nizi bu çantacı firmalardan kurtar istbulun öncelikle kentsel çantacı firmalardan koruyun evlerimiz çökmesin onlarçöktürüyor

Avatar
HASAN ECE 8 yıl önce

GÜNLÜK 10 REKLAM TIKLAYARAK her 20 dakikada ÖDEME ALIN.
Uyurken kazan-uyanıkken kazan.
Gezerken kazan-tozarken kazan.
Yatarken kazan- otururken kazan.
Gençsen kazan-ihtiyarsan kazan.
WC de kazan-Banyoda kazan.
İster tıkla kazan-ister tıklamadan kazan.
İşinde çalışırken kazan-İşsiz isen yine kazan.
İster Avrupada kazan-ister Türkiye'de kazan.
İster Amerika'da kazan- ister Antartika'da kazan.
İster evde kazan- ister tatilde iken kazan.
Her yerde 7-24 para kazan nasıl mı?
Dikkat bu iş son derece bulaşıcıdır uyku uyutmaz
sunumu izleyiniz: http://web.tv/user/hasan.ece
AYRINTLI BİLGİ HASAN ECE 0538 511 47 73