Bu haber kez okundu.

FİKİRTEPE SAHADA PASİF ORTADOĞU GRUPTAN KUVEYT ÇIKARMASI !
Ortadoğu Grup, İstanbul’da Zekeriyaköy ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman’ı Kuveyt’te uluslararası gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturuyor. 4-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan özel organizasyona Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi Murat Tamer ve Kuveyt Ticaret Müşaviri Kerim Doğanay’ın yanı sıra Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kadir Gür de katılıyor. Kuveyt’te tanıtılacak olan Merkez Zekeriyaköy 106, Resim İstanbul Projesi’nin II. etabı olan Resim İstanbul Orman ise 328 konuttan oluşuyor. 

İki projeye de Kuveytli ve uluslararası yatırımcıların yoğun ilgi göstermesini beklediklerini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Bu özel organizasyonda projelerimizin yanı sıra Türkiye’yi ve Türk gayrimenkul sektörünü de anlatacağız,” dedi. 

Yeşille dost projeler

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Sancaktepe’de hayata geçen Resim İstanbul’un ikinci etabı olan Resim İstanbul Orman, 8 blokta 328 konuttan oluşuyor. Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa edilen projede tüm daireler muhteşem orman manzarasıyla dikkat çekiyor. Ortadoğu Grup tarafından İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy ise denizle ve doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için hayata geçiriliyor. İstanbul’da denize girilebilen nadir yerlerden biri olan Kilyos’a tam 5 dakika uzaklıkta yer alan Merkez Zekeriyaköy, tertemiz havası ve yeşilin her tonunu barındıran doğasının yanı sıra merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Merkez Zekeriyaköy 106 konuttan oluşuyor.

ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.