Bu haber kez okundu.

Fikirtepelilere 15 kat piyangosu vurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye encümeninin aldığı karar sonrası Kadıköy Bölgesinde uygulamaya geçen 15 kat sınırlaması Fikirtepe'yi kapsamazken, Fikirtepe'de yükselecek gökdelenlerin emsalsiz olması sonrasında bölgenin daha da değer kazanacak.

Şu anda metrekrasi 7000 TL den başlayan fiyatların ilk etapta 10 Bin TL' ye çıkacağı,  Binaların 15. kat ve yukarısında yer alan penthouse dairelerin fiyatlarının İstanbul'un en değerli pahalı gayrimenkulleri olacağı emlak uzmanları tarafından belirtiliyor. 



Fikirtepe yükseldikçe değerleniyor

Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Fikirtepe Bölgesi, jeolojik olarak Kadıköy'ün en yüksek bölgesi. İstanbul adalarından , Birinci boğaz köprüsüne, Küçük Çamlıca'dan, Ataşehir - Kayışdağına kadar olan muhteşem manzarasıyla dünyanın sayılı kuleleri burada olacak. Fazla yüksek olmayan 26 katlı kuleler Dubai tipi 50 kat ve üzeri 20. katından sonra bulut inen dezantavajlı yapılara rakip olacak. 


Fikirtepeliler müteahitlerin tuzağına düştü 



Fikentder Derneği Bşk. Yasin Bektaş konuyla ilgili olarak FİKİRTEPEHABER.com'a yaptığı özel değerlendirmede, Bu durumu bilen bazı uyanık müteahitler Fikirtepeli arsa sahiplerinin iyi niyetini suistimal ederek sözleşmelerine en üst beş katı alma şartlarını koymuşlardı. Bu durum Fikirtepe'de çalışan müteahitlerin karına kar katacak'' dedi.



ajansFİKİRTEPE/www.FİKİRTEPEHABER.com 
banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VARTAŞ-(Ş)AK 8 yıl önce

YASİNCİĞİM NASIL BAŞLIK ATMIŞSIN BÖYLE... FİKİRTEPEYE 15 KAT PİYANGOSU DERSEN HERKES FİKİRTEPEYE DE UYGULANIYOR ANLAR... ÖNCE Bİ FİKİRTEPENİN BU KARARDAN MUAF TUTULDUĞUNU BELİRT Kİ, İNSANLARIN KAFASI KARIŞMASIN, DİMİ YASİNCİĞİM... LÜTFEN YAYINLAMADAN ÖNCE Bİ OKU BENCE...

Avatar
kızıl cephe 58 8 yıl önce

kimse sevinmesin ,fikirtepe piyangolarını biz iyi biliriz .

Avatar
kızıl cephe 58 8 yıl önce

fikirtepelinin çok azının elinde arsa kaldı ,çogu el degiştirdi .malıyla fikirtepeli rezil oldu .

Avatar
burak 8 yıl önce

Tapular dagitilirken rant vergisi olarak geri alicak bunlari devlet. Simdilik sevinin bakalim fikirtepeliler☺

Avatar
Yusuf 8 yıl önce

Sahte Güral'dan bir haber yok mu Yasin Bey.

Avatar
Niko 8 yıl önce

Güral inşaat hakkında ki gelişmleri paylaşmanızı rica ediyoruz.Ada halkı olarak mahdur durumdayız lütfen gelişmeler hakkında bilgi veririmisiniz tşk ler iyi çalışmlar..

Avatar
kadircan kalyoncu 8 yıl önce

Eko inş abide yapı hakkında bilgi almak isyiyoruz

Avatar
fikirtelim 8 yıl önce

anka bu ay belli olacaktı ortak olabilir dendiyidi