Bu haber kez okundu.

Fikentder "Murat Kurum'u Fikirtepe'ye Müdür Olarak Bekliyorduk, Bakan olarak geliyor"

 Türkiye Başkanlık sistemine geçerken, Bakanlık koltuklarında isimler değişti. Türkiye'nin en büyük GYO'su TOKİ idaresinde bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandı....

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümet Sistemi ilk kabinesi açıklandı. Başkanlık sistemine geçilirken Başkan Recep Tayyip Erdoğan ilk kabinede yer alacak isimleri tek tek açıkladı.

Yeni başkanlık sisteminde en büyük sürprizlerden biri ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yaşandı. Yıllardır Emlak Konut GYO'nun başında bulunan başarılı Genel Müdür Murat Kurum yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandı.

FİKENTDER DERNEĞİ "Fikirtepe adına hayırlı olsun!"

Fikentder "Fikirtepe Kentsel Dönüşüm" Dernek Başkanı Yasin Bektaş " yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve basında sıkça yer alan Murat Kurum'u Emlak Konut GYO'nun Müdürü Olarak Fikirtepe'ye davet etmiştik ancak, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak geliyor!!! Fikirtepe' de yaşanan sorunlar ve çözüm aadın,  başında bulunduğu eski kurumu olan Emlak Konut GYO aracılığıyla başarılı işlere işlere imza atacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun.." dedi.

"Fikirtepe'ye Duyarsız Ticareti ve Fikirtepeli Vatandaşın Sefaleti.." Başlığıyla 01.06.2018 tarihinde yaptığımız ve Emlak Konut GYO'yu Fikirtepe Bölgesine davet ettiğimiz haberimizi okumak için buraya tıklayın..

banner23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 6 yıl önce

Eski bir sarki “Bu da gelir, bu da gecer “ dayan fikirtepeli ahirette hesap gorulur.

Avatar
çadır kent 6 yıl önce

yapamayan firmaları kovsunlar .yapmış oldugu masraflada kalsınlar .devlet kendi ihale kanununda öyle yapmıyormu .

Avatar
çadır kent 6 yıl önce

burası özel mülkiyet biz özel firmalara imza attık tokiye degil .Kim kimin malını tokiye devrediyor .

Avatar
çadır kent 6 yıl önce

kimin malını tokiye devrediyor.

Avatar
çadır kent 6 yıl önce

başladı algıcılar algı operasyosuna

Avatar
007,5 6 yıl önce

Kayseri mantısı da Fikirtepe ye lezzet katamadı. Bu kez olacak gibi bir his var içimde.haydi hayırlısı. Bu yaz sonuna kadar not veririz sevgili fikiryepeliler.

Avatar
Mahmut 6 yıl önce

Ne desem bos

Avatar
çadırcı . 6 yıl önce

Buda gelir buda geçer ağlama .